15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialMarian Iancu a primit ultimatum de la autorităţi

Marian Iancu a primit ultimatum de la autorităţi

Patronul echipei Politehnica Timişoara a primit o înştiinţare oficială de a începe negocierile pentru cedarea echipei în următoarele 10 zile.

 

După ce Consiliul Judeţean (CJ) Timiş, Consiliul Local (CL) Timişoara şi reprezentanţii Universităţii Politehnice din oraşul bănăţean au propus preluarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Politehnica Timişoara, actualul finanţator al echipei, Marian Iancu, a fost somat să înceapă negocierea. Într-o adresă oficială semnată de preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, de primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, de preşedintele Senatului Universităţii, Nicolae Robu, dar şi de liderul grupului consilierilor judeţeni PSD Timiş, Titu Bojin, lui Iancu autorităţile îi cer să se prezinte la negocieri în termen de “cel mult” 10 zile.


Întâlnire pentru viitor

„Prin prezenta, vă aducem la cunoştinţă faptul că am ajuns la un acord administrativ şi politic de implicare în rezolvarea situaţiei existente la clubul de fotbal Politehnica Timişoara, în condiţiile în care aţi accepta cedarea către autorităţile locale a pachetului complet de acţiuni la SC FC Timişoara SA. Orice negociere porneşte de la asigurarea îndeplinirii condiţiilor necesare de către club în ceea ce priveşte licenţierea pentru sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014″, se arată în documentul trimis lui Marian Iancu. “Citaţia” a fost redactată chiar înainte cu câteva ore de întâlnirea dintre autorităţi, suporteri şi reprezentanţii Universităţii Politehnice, şedinţă ce a avut loc aseară şi în care a fost discutat viitorul echipei.  Text Box:

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă