11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMarian Dragulescu nu participa la Olimpiada de la Londra

Marian Dragulescu nu participa la Olimpiada de la Londra

 

Este oficial: Marian Drăgulescu – 31 de ani – nu va participa la Olimpiada 2012. Cel mai titrat gimnast român în activitate nu i-a putut impresiona ieri pe şefii federaţiei şi pe antrenorii lotului naţional la ultimul test dinaintea JO, consemneaza portalul realitatea.net.

“Oficial, mi s-a spus că nu am reuşit să-mi revin. Sunt dezamăgit şi cred că decizia fusese luată cu mult înaintea acestei zile”, a declarat Marian Drăgulescu la ieşirea din sală. Multiplul campion european şi mondial a fost lăsat în afara lotului de o comisie alcătuită din Ioan Suciu, antrenorul coordonator, Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Dan Grecu, vicepreşedinte, şi Mircea Apolzan, secretar.
“Îmi pare rău! Consider că mai puteam ajuta echipa. Sunt dezamăgit, dar nu am ce face. Voi vedea Olimpiada din faţa televizorului. Mi-am făcut integralele, mai erau câteva mici retuşuri pe care le-aş fi pus la punct până la Londra. Dar s-a decis altceva. Cine ştie, poate ajung la Rio, în 2016”, a mai declarat Marian Drăgulescu, care anul trecut a fost operat la ambele glezne, din cauza unor accidentări.
“Marian nu s-a ridicat la nivelul pregătirii celorlalţi colegi de lot, pentu a putea face deplasarea la Londra. A fost o decizie grea, pe care am dezbătut-o mult timp, dar cred că pentru echipă este cea mai bună soluţie. Marian va rămâne acasă, în pregătire, şi-mi doresc să nu renunţe la gimnastica de performanţă”, a afirmat Ioan Suciu, antrenorul coordonator al lotului.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă