14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMaria Basescu, incurcata de vremea din Hunedoara

Maria Basescu, incurcata de vremea din Hunedoara

» Traian si Maria Basescu s-au cazat ieri la Cabana Cheile Butii din Hunedoara

» Sotia presedintelui nu si-a putut face traseul montan obisnuit in zona din cauza vremii

» Ea a povestit cu ziaristii in timp ce seful statului a verificat lucrarile la drumul care-i poarta numele

Vremea rece si ploioasa a stricat planurile Mariei Basescu, care a vizitat ieri, impreuna cu sotul ei, presedintele Traian Basescu, o cabana din judetul Hunedoara. Cuplul prezidential a urcat la Cabana Cheile Butii din judetul Hunedoara, un loc drag lor, unde poposeau mai ales cand Basescu era ministru al Transporturilor.
"Imi place aici, am mai fost, dar din pacate astazi este cam frig si nu pot sa vizitez traseul pe care imi place sa merg de cate ori vin in zona", a povestit prima doamna a tarii, fara sa fie deranjata deloc de prezenta jurnalistilor. Sotia presedintelui a spus ca ar fi tinut neaparat sa vada o stanca din apropierea cabanei, unde se ducea impreuna cu Traian Basescu de cate ori vizitau zona.
In timp ce presedintele Basescu a inspectat drumul care ii poarta numele, sotia sa a ramas pe terasa cabanei, dezamagita ca vremea rea o tine departe de traseul turistic pe care ar fi vrut sa-l viziteze.
Maria Basescu a adaugat ca ea si sotul ei vor ramane la Cheile Butii pana sambata dimineata, cand vor pleca la Arad pentru a boteza copilul primarului Gheorghe Falca, lucru confirmat si de Traian Basescu.
"Am un program scurt, in care trebuie sa-mi fac datoria de crestin si sa crestinez un pagan, dupa care ma duc la Alba Iulia, unde este Consiliul Superior al Magistraturii in sedinta jubiliara", a preciziat Basescu, in timp ce inspecta drumul. El nu s-a aratat deranjat de ploaia mocaneasca si chiar a precizat ca nu isi face programul in functie de meteorologi, ci in functie de timpul sau liber. Dupa circa doua ore de inspectie, Traian Basescu s-a retras la Cabana Cheile Butii, alaturi de sotia sa, sub ochii vigilenti ai SPP.
Elicopterul prezidential a aterizat in zona Campu lui Neag si a fost intampinat de viceprimarul din Uricani, Constantin Stancu. Cuplul prezidential s-a dus direct la Complexul Cheile Butii, s-a asezat pe terasa, unde impreuna cu patronul acestuia au baut cate o cafea si cate un pahar cu apa plata.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă