13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi porţiuni din DN 2, inundate în județul Buzău

Mai multe gospodării şi locuinţe din judeţul Buzău, precum şi o farmacie şi porţiuni din DN 2 E85, au fost inundate, vineri seară, în urma unei ploi puternice, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, ploaia, care a durat aproximativ 20 de minute, a provocat inundaţii în municipiul Râmnicu Sărat și în localitățile Grebănu, Oreavu și Topliceni.

În Râmnicu Sărat au fost inundate un apartament, o farmacie și cel puțin şase gospodării. La Oreavu, apa a intrat în cinci gospodării, inclusiv în locuințele oamenilor.

De asemenea, în Grebănu și Topliceni au fost inundate mai multe gospodării, apa măsurând până la jumătate de metru.

Totodată, circulaţia pe DN 2 E85, în localitatea Oreavu şi la kilometrul 149 limită cu judeţul Vrancea, a fost afectată din cauza aluviunilor care au ajuns pe şosea.

Hidrologii au emis, vineri, atenţionări de cod galben de inundaţii pe unele râuri din judeţele Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Bacău, valabilă până la ora 23.00.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă