32.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialLukas Rosol a câştigat turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Lukas Rosol a câştigat turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Tensimanul ceh Lukas Rosol (48 ATP) a câştigat, duminică, turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro, după ce l-a învins în finală pe spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, conform Mediafax.

Rosol, care s-a aflat la prima sa finală din carieră, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră şi 7 minute.

Pe lângă cele 250 de puncte ATP, Rosol va încasa şi un cec în valoare de 74.000 de euro, în timp ce Garcia-Lopez va primi 150 de puncte ATP şi un cec de 39.000 de euro.

În faţa a peste 3.500 de spectatori, Guillermo Garcia-Lopez, singurul jucător spaniol de pe tabloul principal al turneului bucureştean, a început finala contra lui Rosol cu un game la zero beneficiind de serviciul foarte slab al cehului. Totuşi, în game-ul imediat următor, Rosol a recuperat break-ul pierdut.

Vezi şi Regal de tenis la Bucureşti. Legendele sportului alb au făcut spectacol pe zgură

Cele mai citite

Două Noi Avize ale Comisiei de la Veneția privind Codul Electoral din Georgia

Strasbourg, 25 iunie 2024 – Comisia de la Veneția a publicat astăzi două noi avize referitoare la Georgia, adoptate în cadrul ultimei sesiuni plenare:...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă