16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialLoteria Română pune în joc de Crăciun 169 de premii în valoare...

Loteria Română pune în joc de Crăciun 169 de premii în valoare de 290.000 lei

Loteria Română a lansat un nou joc de loterie pasivă, intitulat “Loteria Crăciunului”, pentru care pune in joc un premiu în valoare de 50.000 de lei, 18 câştiguri a câte 5.000 lei şi 150 de câştiguri de 1.000 de lei fiecare, anunţă NewsIn.

Potrivit reprezentanţilor Loteriei Române, participarea la acest joc se face pe baza biletelor “Loteria Crăciunului”, care pot fi cumpărate deja din orice agenţie loto.

Pentru a putea participa la tragere, fiecare participant trebuie să înscrie pe talon toate datele personale de identitate solicitate (nume, prenume, adresă, localitate, judeţ, data naşterii) în mod corect, lizibil şi fără ştersături.

Taloanele vor putea fi depuse în urnele special amenajate din agenţiile loto până în data de 19 decembrie pentru agentiile din ţară şi până la data de 21 decembrie pentru agenţiile din Bucureşti. Extragerea pentru desemnarea câstigătorilor va avea loc în data de 23 decembrie.

Cele mai citite

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...
Ultima oră
Pe aceeași temă