16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialLocomotiva unui tren a luat foc la intrarea în staţia CFR Orăştie

Locomotiva unui tren a luat foc la intrarea în staţia CFR Orăştie

Locomotiva unui tren care circula dinspre Deva spre Orăştie a luat foc, joi dimineaţă, la intrarea în staţia CFR Orăştie, echipaje de pompieri fiind trimise la faţa locului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate,un tren rapid internţional care venea de la Budapesta a fost oprit, joi dimineaţă, la intrarea în Orăştie, după ce, din cauza unei defecţiuni, a luat foc locomotiva.

Garnitura este formată din nouă vagoane, iar călătorii sunt în afara oricărui pericol, reprezentanţii ISU Hunedoara declarând că în cel mult 15 minute incidentul va fi rezolvat.

La ora transmiterii acestei ştiri, călătorii sunt în tren, iar după stingerea incendiului şi reluarea circulaţiei trenul internaţional îşi va continua drumul spre destinaţie cel mai probabil cu altă locomotivă.

Circuaţia feroviară pe tronsonul Orăştie – Şibot (judeţul Alba) este întreruptă, la ora actuală, din cauza unui camion care, în zona Haltei Geoagiu, din judeţul Hunedoara, a agăţat firele de curent electric, pe care le-a rupt.

După producerea acestui incident, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică pe calea ferată, iar şoferul autotrenului a dispărut de la locul faptei, în prezent fiind căutat.

Cele mai citite

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă