20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialLiviu Dragnea, despre bărbatul care i-a arătat cătuşe la instanţă: Să le...

Liviu Dragnea, despre bărbatul care i-a arătat cătuşe la instanţă: Să le pregătească pentru cel ce l-a instigat

Liviu Dragnea a avut, miercuri, un mesaj pentru bărbatul care l-a aşteptat cu cătuşe la instanţa supremă, spunând că acesta ar trebui să le pregătească pentru cel sau cea care l-a instigat, informează Mediafax.

Liderul PSD a mai afirmat că a văzut metode la instanţă care i-au amintit de cele sovietice.

"Ce am văzut la Înalta Curte mi-a adus aminte de metodele sovietice, în care justiţia nu trebuia făcută în sala de judecată, iar în presă era o campanie construită că cineva e deja vinovat. Am văzut că cineva flutura nişte cătuse, să le pregătească pentru cel sau cea care i-a instigat. Domnul care era cu catuşe a venit apoi la mine pe hol. Era supărat că a primit o amendă", a declarat Liviu Dragnea, despre incidentul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cu privire la prezenţa unor susţinători PSD, care au îmbrâncit jurnaliştii, Dragnea a afirmat că nu a chemat pe nimeni.

"La ieşire nu am chemat pe nimeni, nu am solicitat nici SPP, nu am SPP de când sunt preşedintele Camerei Deputaţilor. Şi eu am fost surprins şi eu, îmi puneam întrebări cine e acolo, nu ştiu dacă e fost întâmplare, dar o să mai discutăm", a mai spus Dragnea.

Marţi, la intrarea în instanţa supremă, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câţiva protestari care au strigat lozinci la adresa liderului PSD precum: „Justiţie, nu corupţie!”, „La puşcărie!”, fluturând cătuşe. La ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe lângă cei aproximativ zece protestari, se aflau şi câţiva indivizi, susţinători ai lui Dragnea, care au îmbrâncit jurnaliştii şi protestatarii. Prezent la termenul de la instanţa supremă, Codrin Ştefănescu a precizat că susţinătorii lui Liviu Dragnea sunt colegi de partid..

Unul dintre protestatari a susţinut că a fost agresat, două persoane fiind duse la secţia de poliţie. Ulterior, jandarmii au dispus două amenzi de 200 de lei pentru participarea la scandal, şi una de 1000 lei pentru adunare publică nedeclarată.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă