13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialLiga Campionilor: Meciul Unirea - Zenit nu va fi televizat

Liga Campionilor: Meciul Unirea – Zenit nu va fi televizat

Debutul Unirii Urziceni în noul sezon al Ligii Campionilor nu va putea fi urmărit la tv deoarece nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile de televizare. Unirea joacă astăzi de la ora 20.30 în turul trei preliminar al Ligii Campionilor împotriva ruşilor de la Zenit St. Petersburg.

Potrivit Realitatea TV, singura ofertă a fost din partea Pro TV-ului, care au oferit 25.000 de euro, însă ialomiţenii cereau un preţ dublu.

Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, s-a declarat dezamăgit de dezinteresul arătat de români pentru această partidă.

“Nu se televizează meciul de marţi. Nici în Rusia nu se televizează. Românul nu are o cultură fotbalistică atat de vastă. Ruşii sunt favoriţi. Va fi greu, dar s-au mai văzut multe în fotbal. Echipa noastră a bătut anul trecut Sevilla, când nimeni nu ne dădea nicio şansă. Nu mă aşteptam să fie un dezinteres atât de mare. Nu poţi să câştigi suporteri mulţi într-un timp atât de scurt. Anul trecut au venit să vadă Liverpool şi Sevilla.”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Oficialii ialomiţeni sunt îngrijoraţi şi din cauza numărului scăzut de bilete care s-a vândut. Până aseară se dăduseră doar 2.000 de tichete. La acestea se adaugă încă atâtea locuri ce vor fi ocupate de copii de la şcolile de fotbal din Bucureşti. Casele de bilete vor fi deschise şi azi, de la ora 10:00 şi până la startul partidei.

Preţurile biletelor: Peluze – 5 lei, Tribuna a II-a – 10 lei, Tribuna I – 50 lei şi Tribuna 0 – 150 lei.

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Forțele israeliene au recuperat din Gaza cadavrele a trei ostatici

Forțele israeliene au recuperat cadavrele a trei ostatici din Gaza, anunță Forțele de Apărare Israeliene (IDF), potrivit BBC. Trupurile aparțin lui Shani Louk, Amit Buskila...
Ultima oră
Pe aceeași temă