20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialLadislau Boloni, campion al Belgiei cu Standard Liege

Ladislau Boloni, campion al Belgiei cu Standard Liege

Echipa Standard Liege, antrenata de Ladislau Boloni, a castigat campionatul Belgiei, dupa ce a invins, duminica seara, cu scorul de 1-0, in meciul retur al barajului pentru titlu sustinut in compania formatiei Anderlecht Bruxelles, informeaza Mediafax.

In meciul tur, scorul a fost egal, 1-1. Unicul gol al meciului, duminica, a fost marcat de Witsel, in minutul 39 din penalty.

 

Campioana pentru a doua oara consecutiv, Standard este calificata direct in grupele Ligii Campionilor, ceea ce ii va aduce minim 15 milioane de euro. Anderlecht va evolua in turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Boloni a preluat echipa Standard Liege in iunie 2008, reusind sa castige, in debutul sezonului, Supercupa Belgiei, iar duminica seara, titlul de campioana.

Boloni este la al doilea titlu de campion ca antrenor, dupa cel cu Sporting Lisabona, in Portugalia, in 2001/2002. Ca jucator, el are trei titluri de campion, toate cu Steaua.

Ladislau Boloni, nascut la 11 martie 1953, la Targu Mures, a mai antrenat nationala Romaniei, dar si pe Nancy, Rennes, AS Monaco sau Al Jazeera.

Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă