15 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialKeanu Reeves, despre depresie şi fericire

Keanu Reeves, despre depresie şi fericire

„Odă pentru fericire”- acesta este titlul primei cărţi a reputatului actor Keanu Reeves. Cartea, o operă tragi-comică scrisă de Keanu Reeves în colaborare cu artista Alexandra Grant (care a realizat câteva desene pentru a completa atmosfera cărţii), a început ca o glumă între prieteni, însă s-a transformat treptat într-o lucrare interesantă.

“Eram în bucătărie cu prietena mea Janey şi la radio se auzea un fel de orgie a depresiei, plină de autocompătimire- muzică nostalgică. Ceva de genul- sunt atât de singur, am fost părăsit şi inima mi-e frântă. Era oribil. Şi am început să aştern pe o hârtie, în cuvinte, imaginea pe care o vizualizam: cum faci o baie, cu lumânări aprinse şi toate alea şi eşti cu adevărat deprimat. Ce scriam o făcea pe Janey să râdă atât de tare, încât am continuat să scriu, exagerând cu auto-compătimirea”, a declarat actorul pentru The Guardian.

Cartea a fost lansată în ediţie limitată- 4,000 de copii, la un preţ de £32 per volum.

Unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi actori de la Hollywood, Reeves a suferit de-a lungul vieţii numeroase pierderi şi drame personale înainte să le poată interpreta în producţii cinematografice de excepţie.

Cunoştinţa faptului că actorul cu faţa mereu senină a suferit din pricina morţii celor dragi şi absenţei părinţilor i-a îmbunat se pare pe fani, care i-au fost mereu aproape. Ba mai mult, după lansarea pe Internet a unei fotografii care îl înfăţişa pe acesta stând singur pe o bancă şi contemplând melancolic un sandwich, fanii s-au mobilizat, organizând Chear Up Keanu Day.

Campania, susţinută în ziua de 15 iunie, a avut menirea de a-l înveseli pe actor şi de a-l scoate din starea depresivă în care se părea că ar fi intrat. „Ah, faza de pe internet! Da, am auzit de ea. A fost într-adevăr foarte haioasă”, a mai comentat Reeves.

 

Cele mai citite

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă