27.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialJavier Bardem şi Penélope Cruz, din nou împreună

Javier Bardem şi Penélope Cruz, din nou împreună

Actorii spanioli Javier Bardem şi Penélope Cruz sunt în negocieri pentru a juca în viitorul film, încă fără titlu, al regizorului iranian Asghar Farhadi, a confirmat miercuri, pentru EFE, purtătorul de cuvânt al casei de producţii El Deseo.

Filmul, care prezintă povestea unei familii de viticultori, va fi turnat în Spania şi va fi o coproducţie a companiei franceze Memento şi a companiei deţinute de fraţii Almodóvar.

Un actor american, încă neconfirmat, va completa distribuţia, potrivit revistei de specialitate Variety.  Proiectul este încă în fază incipientă, iar regizorul Farhadi, laureat al unui Oscar pentru filmul „A Separation“ („Nader şi Simin, o despărţire“) şi care a fost premiat recent la Cannes (scenariu) pentru „Forushande“ („The Salesman“), preconizează să viziteze Spania luna viitoare pentru a căuta locaţiile potrivite.

Bardem şi Cruz, care sunt un cuplu în viaţa reală, vor juca împreună şi în viitorul film „Escobar“, o nouă versiune despre viaţa celui mai important cap al mafiei columbiene a drogurilor, pe care îl va regiza spaniolul Fernando León de Aranoa.

Cei doi actori au jucat prima oară împreună în 1992, sub regia lui Bigas Luna, în filmul „Jamón, jamón“.

După 15 ani ei au revenit pe platou sub conducerea lui Woody Allen în „Vicky, Cristina, Barcelona“, în timp ce Ridley Scott i-a distribuit în „The Counselor“ din 2013, chiar dacă nu au avut scene filmate împreună. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1997 cu filmul „Carne trémula“ al regizorului Pedro Almodóvar.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă