13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialJaf armat la o bancă din Călăraşi

Jaf armat la o bancă din Călăraşi

O sucursală a Băncii Piraeus din Călăraşi a fost jefuită joi după-amiază, hoţii reuşind să dispară cu aproximativ 250 de milioane şi peste 6.500 de euro, informează NewsIn.

Potrivit oficialilor IPJ Călăraşi, jaful a avut loc în jurul orei 15.45, când în sediul sucursalei, situat pe strada Bucureşti din Călăraşi, se aflau două casiere şi directorul. Doi bărbaţi, avânt feţele acoperite cu cagule, care au acoperit şi camera de luat vederi de la intrarea în sediul sucursalei cu o umbrelă, le-au ameninţat pe casiere cu pistolul şi le-au obligat să deschidă seiful, din care au luat aproximativ 250 de miliaone de lei vechi şi peste 6.500 de euro.

Casierele au declarat că cele două persoane aveau, pe lângă pistoale, şi un cuţit şi un topor. Imediat după ce au luat banii, cei doi bărbaţi au dispărut.

Sucursala băncii nu avea pază proprie, ci doar camere de luat vederi şi sistem de alertare a dispeceratului unei firme de pază, care a fost accesat imediat după comiterea jafului.

Efectivele poliţieneşti din tot judeţul au fost alertate, fiind organizate mai multe filtre. La această oră este în desfăşurare cercetarea la faţa locului.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă