15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialIrina Camelia Begu, end of story în sferturi la Charleston-SUA

Irina Camelia Begu, end of story în sferturi la Charleston-SUA

Irina Camelia Begu (34 WTA) a parcurs o săptămână de excepție în cadrul turneului Pemier de la Charleston-SUA, dar a ratat calificarea în semifinale. 

Românca a fost învinsă clar, scor 6-2, 6-3, de Angelique Kerber (2 WTA) marea câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Australian Open.

O oră şi 14 minute a durat confruntarea dintre cele două sportive iar în primul set, Kerber a reuşit două break-uri. Suficiente cât să îşi adjudece actul. La scorul de 1-1, nemţoaica, a câştigat pe serviciul Irinei Begu şi s-a distanţat apoi la 3-1.

În finalul setului, la scor de 4-2, Kerber a reuşit un nou break, care a dus scorul la 5-2. În game-ul următor, nemţoaica şi-a făcut serviciul şi şi-a adjudecat setul.

Setul a avut același scenariu ca în primul act. Kerber a preluat iniţiativa la scorul de 2-2, când a reuşit un break şi imediat şi-a făcut serviciul, iar scorul de pe tabelă arată 4-2. A urmat o serie de două game-uri în care cele două jucătoare şi-au făcut punctele pe propriul serviciu. Momentul decisiv s-a înregistrat la scorul de 5-3 pentru Kerber, atunci când nemţoaica a reuşti un nou break şi a câştigat meciul.

Angelique Kerber (2 WTA) va juca în semifinalele turneului de la Charleston cu învingătoarea din meciul Daria Kasatkina (Rusia) şi Sloane Stephens (Statele Unite ale Americii).

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă