15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialIoan Becali: Vreau să-mi închei viaţa într-o suburbie a Bucureştiului

Ioan Becali: Vreau să-mi închei viaţa într-o suburbie a Bucureştiului

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, că nu intenţionează să părăsească România, deşi a avut ocazia până în prezent să se stabilească în Columbia, omul de fotbal criticând astfel cererea DNA privind aplicarea interdicţiei de a nu părăsi ţara în dosarul transferurilor de fotbalişti, potrivit Mediafax.

 “Nu m-am gândit şi nici nu mă gândesc să părăsesc România. Am plecat ilegal din România în 1979 şi am revenit cu greu după 1990. Am o soţie columbiancă, avem un apartament acolo, m-aş fi putut duce oricând. Felul meu este să stau în România lângă familia mea şi doresc să-mi închei viaţa într-o suburbie a Bucureştiului. În orice moment aş fi putut părăsi ţara inclusiv între 11 şi 19 februarie după solicitarea procurorilor“, a spus Ioan Becali, în faţa judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Victor Becali a afirmat, la instanţa supremă, că nu a fost plecat niciodată mai mult de o săptămână din România pentru că nu suportă să stea departe de familia sa, în vreme ce Jean Pădureanu a spus că este bolnav şi, recent, a devenit preşedinte de onoare la Gloria Bistriţa, club pe care nu îl părăseşte.

 “Am fost la acea întâlnire (despre care DNA a susţinut că a fost una con sipirativă-n.r.) de la Crowne Plaza, cu Borcea, avocaţii Ursu şi Apostol, să ne întâlnim cu un avocat şi specialist din străinătate care era cazat chiar acolo. Tocmai de aceea am fost în acel loc. Nu am înstrăinat niciun bun şi nu doresc, indiferent de orice soluţie, să părăsesc ţara. Nu pot sta mult timp plecat din România. Niciodată nu am stat, nu mai mult de o săptămână. Nu pot sta plecat departe de familia mea” , a declarat judecătorilor Victor Becali.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă