11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIoan Andone: Cu cât sunt mai puţini acţionari la Dinamo, cu atât...

Ioan Andone: Cu cât sunt mai puţini acţionari la Dinamo, cu atât mai bine

Antrenorul Ioan Andone a declarat joi că Ioan Niculae, despre care se vehiculează informaţia că ar putea intra în acţionariatul grupării Dinamo, este un om potent ce poate susţine o echipă de fotbal, însă consideră că la un club este mai bine să fie mai puţini acţionari, informează Mediafax.

“Vorbiţi cu Nicolae Badea (n.r. – preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo) şi Cristian Borcea, ei ştiu mai bine şi pot răspunde. Niculae este un om potent care susţine o echipă, nu ştiu dacă şi cât poate investi la Dinamo. Acum la Dinamo este cel mai fericit caz, pentru că sunt doar doi acţionari. Eu am lucrat şi când erau nouă şi vă daţi seama ce discuţii erau. Cu cât sunt mai puţini cu atât mai bine”, a spus Andone pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea echipei Dinamo spre Cluj-Napoca, în vederea meciului cu Gloria Bistriţa, din etapa a XII-a a Ligii I.

La rândul său, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că nu ştie nimic despre schimbarea acţionariatului, nedorind să comenteze informaţiile apărute în presă privind posibilitatea ca Ioan Niculae, care acum este finanţatorul grupării Astra Ploieşti, să preia pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă