14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialInvestiţie în sport la Mihail Kogălniceanu

Investiţie în sport la Mihail Kogălniceanu

Localitatea va avea un balon încălzit, în care se vor putea practica diferite sporturi, indiferent de vremea de afară.

Pentru anul acesta sportivilor din Mihail Kogălniceanu li se pregăteşte o surpriză: primăria va achiziţiona un balon presostatic cu dublă membrană, care să adăpostească un teren de sport. 

„Nu avem nici o sală de sport dar avem sportivi inimoşi şi talentaţi, care ne aduc rezultate excepţionale”, ne-a explicat Ancuţa Belu, primarul comunei, intenţia de a cheltui 45-50.000 de euro pe un astfel de balon. 

Acesta va adăposti, în principiu, un teren de fotbal, dar pe care vor putea fi practicate şi alte sporturi, indiferent de vremea de afară. În suma de achiziţie a balonului presostatic intră şi iluminatul, dar şi pompa necesară păstrării presiunii în membrană. Cel mai probabil, viitorul balon-sală de sport va fi amplasat la intrarea în comună, în apropierea parcului.    

 

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă