25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialINTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 - ETAPA a VI-a - CUPA DOMNEȘTI...

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017 – ETAPA a VI-a – CUPA DOMNEȘTI – ARGEȘ (P)

Toți argeșenii se pot bucura pe 30 septembrie de o experiență de neuitat, la ei acasă. Cel mai atractiv campionat de îndemânare auto din țară, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE, revine la Domnești – Argeș.

CUPA DOMNEȘTI – ARGEȘ se va desfășura sâmbătă, 30 septembrie, în parcarea Târgului Săptămânal Domnești, începând cu ora 10:30.

Gazda evenimentului, Primăria DOMNEȘTI – ARGEȘ, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură toate condițiile de concurs, atât pentru piloții argeșeni, cât și  pentru cei veniți din toată țara.

Iubitorii de senzații tari și amatorii de adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special preparate pentru competiții auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, totul contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bineveniți tinerii peste 10 ani și șoferițele, care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

1. Grupa Debutanți (D) Clasa D1 – cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 – cu puterea între 100 și 150 CP 2. Grupa Juniori (J)  Clasa J1 – cu vârsta între 10 și 14 ani, Clasa J2 – cu vârsta între 14 și 18 ani

3. Grupa Avansați (A) Clasa A1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc, Clasa A3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc, Clasa A4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

4. Grupa Femina (F)  Grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin

5. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).

Programul concursului:

– vineri, 29 septembrie: 14.00 – 20.00, antrenamente libere

– sâmbătă, 30 septembrie: 10:30 – antrenamente cronometrate

                                               12:30 – manșa  1 de concurs

                                               14:30 – manșa  2 de concurs

                                               17:30 – festivitatea de premiere

 

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Tegee International, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți în concurs vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor.

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice automobilismului.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de IAC, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina de web www.gtautoclub.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă