11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialINTERCEPTARI. Cum încerca deputatul Trăşculescu să-şi finanţeze CAMPANIA ELECTORALĂ

INTERCEPTARI. Cum încerca deputatul Trăşculescu să-şi finanţeze CAMPANIA ELECTORALĂ

Interceptările procurorilor în dosarul Alin Trăşculescu arată că deputatul încerca să facă rost de bani pentru finanţarea campaniei electorale. Unele discuţii ar fi avut loc în septembrie, chiar în Palatul Parlamentului, potrivit digi24.ro.

Alin Trăşculescu a susţinut că are influenţă asupra lui Bogdan Dumitrescu, consilier departamentul Lucrări Publice din MDRT, precum şi asupra lui Silviu Popescu, directorul Direcţiei Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii din MDRT.

În referatul procurorilor, din 6 noiembrie, este redată o discuţie între Alin Trăşculescu şi Marian Calotă, care a este şi denunţător în acest dosar, iar deputatul spune: „În momentul ăsta eu mă duc, că am treabă….trebuie să mai ies deputat şi ies, indiferent ce se întâmplă, dar acum am nevoie de ajutor. Important e că aţi încasat. Nu mă duceţi cu mănuşi! Că nu sunt fraier“.

Discuţie Trăşculescu-Calotă: „Contractul ăsta, exclusiv, este 100 la sută contribuţia mea. Eu am mare nevoie acum să mă ajutaţi în campania asta. Dacă nu puteţi, e ultima oară când mai discut despre chestia asta. E un contract printre cele mai mari şi singurul din ţară. Au stat mulţi la coadă pentru contractul ăla. Şi m-am luptat pentru chestia asta de am înnebunit“.

Trăşculescu: Eu m-am bătut pentru judeţ, nu pentru voi neapărat, pentru judeţul meu să aduc fonduri acolo, că aţi fost principalii beneficiari, e partea a doua.

Discuţie Marian Calotă- Mircea Vintilescu: “…acolo în public… Nu mi-i dai acolo, nu îi iau acolo, e lume acolo…” (…) “n-o să-ţi ia, mă, nimic, decât la maşină. Dacă vrei să vorbeşti cu el (n.n. cu Trăşculescu), hai la maşină să numeri ăia (n.n. 50.000 lei), să-i pui acolo, după aia venim încoa’ şi vine şi el şi stă de vorbă cu tine. Altfel, el nu vine”.
Discuţie Marian Calotă- Mircea Vintilescu: “Pune-i în plic şi pune-mi-i în spate… Pune-i tu în spate!”.

Denunţul a fost făcut la 25 octombrie. Intermediarii i-ar fi ameninţat pe părinţii denunţătorului, iar acesta, la rândul său, a ameninţat cu DIICOT şi ANAF.

Citeşte şi:

Cele mai citite

Bayern Munchen a făcut egal cu Real Madrid(2-2) în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal

Bayern Munchen a terminat la egalitate cu Real Madrid, 2-2 (0-1), marţi seara, pe Allianz Arena, într-o partidă din prima manşă a semifinalelor Ligii...

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă