14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialInstagram permite acum editarea descrierilor fotografiilor

Instagram permite acum editarea descrierilor fotografiilor

Anunţul Instagram este unul foarte important pentru cele 200 de milioane de utilizatori activi ai acestei platforme, care, până în prezent, nu puteau să editeze descrierile fotografiilor lor după ce acestea erau publicate, informează huffingtonpost.com. Până acum utilzatorii Instagram erau nevoiţi să şteargă o fotografie şi să publice din nou dacă doreau să modifice descrierea imaginii respective, mai scrie Mediafax.

Acum butonul "Edit" a fost introdus între cele deja disponibile sub fiecare imagine postată pe Instagram.

Când un comentariu sau un status sunt editate pe Facebook, acest lucru rămâne vizibil în istoricul mesajului respectiv, cei interesaţi putând să vadă exact ce a fost modificat. Acest lucru nu se întâmplă şi în cazul noii funcţii introduse de Instagram.

O altă diferenţă între Facebook şi Instagram este aceea că Facebook le permite utilizatorilor săi să editeze comentariile pe care le fac la postările altor persoane, în timp ce pe Instagram nu este posibil acest lucru, mai relatează huffingtonpost.com.

Facebook, care deţine cea mai mare reţea de socializare din lume, a preluat platforma Instagram în 2012, printr-o tranzacţie de un miliard de dolari.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă