22.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecial"Inima de tigan", "Povestiri de noapte" si serialul "Razboiul sexelor" au propulsat...

“Inima de tigan”, “Povestiri de noapte” si serialul “Razboiul sexelor” au propulsat postul pe podium.

Pro TV, TVR 1 si Antena 1 si-au pastrat pozitiile dominante in topul audientelor si in luna noiembrie. Surprinzator, pe publicul din orase, TVR este detronat de Acasa TV, mai ales datorita productiilor proprii. Pe locul cinci s-a aflat postul lui Dan Diaconescu, OTV.

Potrivit ultimului studiu de audienta TNS-AGB pentru noiembrie, Pro TV a fost vizionat, la nivel national, in medie, de 533.000 de persoane luna trecuta. Pe locul doi s-a clasat TVR 1, cu o medie de 373.000 de telespectatori, iar Antena 1 a fost a treia, cu 356.000 de persoane care au urmarit acest post.
In orase, ierarhia s-a schimbat partial, pe locul doi a trecut Antena 1, urmata de Acasa TV. TVR cade pe locul patru, inaintea OTV.

Cele mai de succes productii ale postului Acasa TV, care l-au propulsat pe podium, au fost telenovela "Inima de tigan", cu un rating mediu de 800.000 de telespectatori in intervalul orar in care a fost difuzata, emisiunea "Povestiri de noapte" si serialul "Razboiul sexelor".
Pe zona de stiri, clasamentul este dominat de Realitatea TV, care a inregistrat in noiembrie o audienta medie dubla fata de urmatorul clasat, Antena 3, care a fost urmarit de numai 67.000 de telespectatori. Potrivit acelorasi date, N24 se plaseaza pe locul al treilea.
In luna noiembrie, OTV a depasit postul Prima, cu o medie de 94.000 de telespectatori.

Radioul, dominat de Romania Actualitati
Piata de radio a fost condusa, la nivel national, in aceasta toamna de Radio Romania Actualitati, care a adunat aproape 2,8 milioane de ascultatori in medie, pe zi, conform Studiului de Audienta Radio.
Pe locul doi se afla Europa FM, cu 2,5 milioane de oameni, iar Kiss FM ramane pe locul al treilea, cu 2,4 milioane de ascultatori in medie.
La nivel urban, in schimb, pe primul loc trece Europa FM, urmat de Kiss FM si, abia pe locul al treilea in orase – Radio Romania Actualitati. Pe locul al patrulea apare Radio 21.
In fine, clasamentul se modifica inca o data in Bucuresti, unde, in aceasta toamna, cel mai ascultat post a fost Radio 21, cu peste 448.200 de ascultatori. Acesta a facut practic rocada cu Europa FM, care in Capitala se plaseaza abia pe locul al cincilea.

PRIMII
» Pro TV, lider si de 1 Decembrie

Stirile Pro TV, "Happy Hour" si editia speciala "Dansez pentru tine" difuzate sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, au clasat Pro TV pe primul loc al audientelor pe 1 Decembrie, potrivit Mediafax. Punctul maxim de audienta a fost atins la jurnalul de stiri, cand circa un milion si jumatate de romani au urmarit acest post.

Cele mai citite

Revolut introduce, în prag de vacanță, o nouă funcție de securitate pentru a proteja fondurile clienților de hoții de buzunare

Revolut, banca digitală cu peste 3,5 milioane de clienți retail în România și 40 de milioane la nivel global, introduce funcția Protecția Fondurilor, un...

FOTO și VIDEO. Vremea extremă a făcut ravagii în Capitală: grindina de mari dimensiuni a declanșat alarmele localurilor din Centrul Istoric; Piața Unirii, inundată

Vremea extremă de seara trecută a făcut ravagii în Capitală. În Centrul Istoric, în jurul orei 22:30 a căzut piatră de mari dimensiuni. Căderile de piatră...

Tricourile tricolorilor din meciul cu Ucraina, însoțite de portretele pictate ale acestora, într-o licitație caritabilă

Tricourile tricolorilor din meciul cu Ucraina, însoțite de portretele pictate ale acestora sunt incluse într-o licitație caritabilă extraordinară, organizată de Federația Română de Fotbal...
Ultima oră
Pe aceeași temă