16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialInfotrafic: Aglomeraţie pe DN1, pe Valea Prahovei

Infotrafic: Aglomeraţie pe DN1, pe Valea Prahovei

Pe DN1 s-a circulat miercuri în coloană încă de la orele prânzului pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, dispeceratul de monitorizare a traficului rutier de la Bărcăneşti înregistrând, în intervalul orar 13,00-16,00, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, un flux de 5.200 de autovehicule, potrivit Agerpres.

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, după lăsarea serii, circulaţia a mai scăzut în intensitate, însă se preconizează că de joi vor reapărea probleme în ceea ce priveşte fluenţa traficului rutier.

În zona staţiunilor, parcările amenajate au fost deja ocupate, iar automobiliştii vor fi nevoiţi să caute locuri de parcare pe străzile laterale, fapt ce va îngreuna şi mai mult circulaţia (orice viraj la stânga necesită acordarea priorităţii autovehiculelor care vin din sensul opus şi presupune, implicit, formarea de coloane de maşini în spatele celei care semnalizează pentru a vira pe o stradă laterală – n.r.).

Centrul Infotrafic recomandă participanţilor la trafic să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care acţionează în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regulă, apar probleme în ceea ce priveşte fluenţa circulaţiei.

De asemenea, este reamintit faptul că, pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN1 Ploieşti – Braşov, poate fi folosită şi ruta DN1A Ploieşti – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele. Pentru a se ajunge în zona Bran – Moeciu se poate urma traseul A1 Bucureşti – Piteşti, DN73 Piteşti – Braşov.

Cele mai citite

SUA vor lua măsuri după ce Georgia a adoptat legea controversată privind “influenţa străină”

Statele Unite(SUA) examinează "măsuri" de retorsiune după ce Georgia a votat o lege controversată privind "influenţa străină", a afirmat miercuri şeful diplomaţiei americane, Antony...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...
Ultima oră
Pe aceeași temă