20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialÎncepe numărătoarea inversă pentru competiţia „Vocea României”. Ce au declarat antrenorii

Începe numărătoarea inversă pentru competiţia „Vocea României”. Ce au declarat antrenorii

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii de divertisment „Vocea României” începe vineri, la ora 20:30. Competiţia muzicală va fi prezentată de Pavel Bartoş, iar concurenţii vor fi antrenaţi de Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Marius Moga.

„E un nou sezon, un nou început! Am o echipă extraordinară, poate cea mai puternică de până acum și îmi doresc ca eu, Loredana, să fiu la înălțimea așteptărilor echipei mele și, bineînțeles, a telespectatorilor! Și poate chiar să le depășesc!”, a spus Loredana pentru Pro TV.

Citeşte şi: Averea lui Smiley, verificată de ANAF. Ce dezvăluiri au făcut apropiaţii artistului

De asemenea, Smiley, încântat de concurenții din echipa sa și de noul sezon, a declarat: „Chiar dacă suntem obișnuiți ca toate filmele de acțiune să aibă un final previzibil, în competiția vocilor de anul acesta orice este posibil. Eu sunt optimist în ceea ce privește echipa mea. Am caractere puternice, voci bune cu un potențial imens de a se transforma în voci extraordinare”.

Tot astfel, Marius Moga a spus că în noul sezon competiţia va fi dură, dar benefică telespectatorilor. „Am încredere în oamenii mei speciali, care vor crea momente deosebite și emoționante. Echipa Moga face Show!”, a spus artistul.

Totodată, Tudor Chirilă a declarat: „Începe Vocea! Nu o să vă vină să credeți, dar ne distrăm și anul ăsta!”. 

În această vară, timp de două luni, echipa PRO TV a călătorit mai mult de 3.100 de kilometri și a vizitat cinci orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, iar la preselecții au venit peste 2.000 de persoane.

În cel de-al patrulea sezon „Vocea României”, competiţia a fost câştigată de concurentul antrenat de Tudor Chirilă, Tiberiu Albu, care a fost premiat cu 100.000 de euro. 

Cele mai citite

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, vine în România

Comisarul european pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, se va deplasa în România pentru o vizită de două zile, în perioada 13-14 mai 2024.  Luni, 13 mai,...

VIDEO. Trei morți și mai mulți răniți după ce un autobuz a căzut în râul Moika din Sankt Petersburg

Trei pasageri ai unui autobuz au murit, iar alți șase sunt internați de urgență la spital, după ce autobuzul în care se aflau a...
Ultima oră
Pe aceeași temă