18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialÎncepe festivalul „Flori de Mai“

Începe festivalul „Flori de Mai“

Devenit festivalul național cu cel mai bogat program artistic, „Flori de Mai” (22-25 mai, a.c.) desfășoară la cea de-a XXVI-a ediție, o lungă listă de artiști de primă linie, în recitaluri și jurii.

Cleopatra și Pavel Stratan, What s up, Matteo, Marcel Pavel, Nicole Cherry, Matteo, Keo, Skizzo Skillz, Andreea Antonescu, Andreea Bălan, Mihai Trăistariu, Proconsul, Direcția 5, Emma Ștefan, Emilia Tudor, Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt vedetele pe care pres­tigioasa manifestare (găzduită de Sala „Barbu Știrbei”, dar și de Platoul consiliului județean) le aduce în orașul de pe Dunăre.

Președinte de onoare, unul dintre cei mai populari soliști în anii ’70-’80, Francesco Napoli, autorul evergreen-urilor „Americano”, „Balla Balla”, „Lady Fantasy”, „Pianno Pianno”, „Come Ho Fatto”, dar mai ales „Marina”. 

Ediția din acest an a prestigiosului Festival muzical „Flori de Mai”, organizat de Consiliul județean Călărași și compania artistică Mix Music, se anunță drept unul dintre cele mai importante concursuri muzicale al anului în Romania, mai ales că trofeul pus la bătaie celor aflați sub semnul competiției constă într-un atutoturism.

Francesco Napoli este președintele juriului

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă