11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu puternic în cartierul Ferentari. Şase oameni au fost răniţi

Incendiu puternic în cartierul Ferentari. Şase oameni au fost răniţi

Un incendiu puternic a izbucnit în cartierul Ferentari, a distrus patru case şi şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, relatează realitatea.net.

O locuinţă din zona Bucureştii Noi a luat foc azi-noapte din cauza unei butelii.

Incendiul din Ferentari a pornit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit. Pompierii au avut nevoie de zeci de minute pentru a stinge flăcările care se extinseseră la patru locuinţe. Alte două case aflate în vecinătate au fost afectate din cauza apei cu care pompierii au stins focul.

“Cinci victime, dintre care 4 adulti si un copil. Victimele au fost transportate la spitalele din Bucuresti, Municipal, Bagdasar si Budimex. Acestea au inhalat monoxid de carbon, insa avem si o victima care prezinta la o prima evaluare o fractura de rotula”, a declarat Vasile Dan, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti.

Un bătrân din Bucureştii Noi a ajuns la spital, ars pe faţă şi mâini, iar casa lui a fost distrusă de incendiu. De vină se pare că a fost chiar victima, care instalase greşit o butelie. O femeie s-a speriat atât de tare când a văzut vâlvătaia, încât a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a o calma. Ambele incendii au fost stinse rapid. Bătrânul se află în afara oricărui pericol.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă