13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu la un club din centrul municipiului Sibiu, stins după şase ore

Incendiu la un club din centrul municipiului Sibiu, stins după şase ore

UPDATE: Incendiul izbucnit sâmbătă la două localuri situate în zona centrală a municipiului Sibiu – un restaurant cu specific românesc şi un club situat deasupra acestuia – a fost stins după şase ore, de 15 pompieri, cu trei autospeciale, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), citat de Agerpres.

Pentru evitarea izbucnirii unui nou incendiu, câţiva pompieri cu două autospeciale au rămas să supravegheze zona.

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineaţa, de la ora 6,00, după ce au fost alertaţi de un sibian care a sunat la 112. Flăcările au cuprins la început doar doar hornul clubului, ulterior s-au extins la acoperiş, după care la restaurant.

ISU a comunicat oficial că deocamdată nu se cunosc nici cauza exactă a incendiului, nici pagubele. Deocamdată, ancheta este în derulare.

 

Un club din centrul Sibiului a fost distrus, sâmbătă, într-un incendiu care a izbucnit în interiorul clubului şi s-a extins la acoperiş şi la un restaurant din apropiere, pompierii intervenind încă pentru stingerea flăcărilor, existând, între altele, ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la un club din centrul municipiului Sibiu.

“Incendiul a pornit în interiorul clubului şi s-a extins apoi la acoperiş. Ulterior, s-a extins şi la un restaurant din apropiere”, a declarat Silviu Albişor.

Conform sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, trei autospeciale ale ISU Sibiu intervin pentru stingerea incendiului, la acoperiş.

“Încă se intervine pentru lichidarea incendiului, iar cauzele producerii acestuia sunt în curs de stabilire. Din primele cercetări ar putea fi vorba despre neglijenţă sau acţiune intenţionată, încă nu ştim”, a mai declarat Silviu Albişor.

Potrivit acestuia, în incendiu nu au existat victime, dar clubul a fost distrus din cauza flăcărilor şi a intervenţiei pentru lichidarea flăcărilor.

Incendiul s-a produs la unul dintre cele mai mari cluburi din Sibiu, situat în zona centrală a municipiului.

Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă