13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialINCENDIU izbucnit într-o parcare din Capitală

INCENDIU izbucnit într-o parcare din Capitală

Incendiu în parcarea unui bloc din Capitală. Un autoturism de teren a fost cuprins de flăcări. Focul s-a extins şi la o maşină care era în vecinătate.

Autoturismul de la care a pornit incendiul s-a făcut scrum, iar o maşină care se afla în apropiere a fost afectată şi ea de flăcările puternice, potrivit B1.ro.

Pompierii au reuşit cu greu să strecoare autospecialele printre maşinile parcate pentru a ajunge la locul incendiului. Se bănuieşte că totul a fost provocat de un scurt circuit.

Proprietarul autoturismului de la care a izbucnit incendiul este cetăţean chinez. Acesta spune că totul va fi suportat de compania de asigurări, întrucât are asigurare. Pagubele sunt de câteva zeci de mii de euro.

„Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Volkswagen, ne-am deplasat cu două autospeciale de capacitate medie, intervenţia a decurs normal. La sosirea la locul intervenţiei, ardea autoturismul marca VW şi incendiul se propagase şi la autoturismul Logan, parcat imediat în apropierea VW. Accesul s-a făcut foarte greu din cauza maşinilor parcate şi a îngustimii aleilor care duceau spre locul intervenţiei”,  a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă