11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu într-un bloc din Constanța. 40 de persoane au fost evacuate. Două...

Incendiu într-un bloc din Constanța. 40 de persoane au fost evacuate. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică

 Aproximativ 40 de persoane au fose evacuate, vineri seara, dintr-un bloc din Constanța, ca urmare a unui incendiu care a izbucnit la un apartament situat la ultimul etaj, urmat de propagarea fumului pe casa scării, informează News.ro

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, la un apartament situat la etajul nouă, dintr-un bloc de pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa. Astfel, la locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje, dar şi ambulanţe din partea Serviciului Judeţean.

40 de persoane au fost evacuate, după ce fumul a ajuns pe casa scării. Două femei au suferit atacuri de panică şi au primit asistenţă din partea cadrelor medicale prezente la faţa locului.

Incendiul, care a fost localizat în bucătărie, s-a extins în restul locuinţei, fiind distruse mobilierul şi aparatura electrocasnică. Pompierii au reuşit să stingă focul, stabilind că incendiul a fost provocat de un aragaz foarte vechi, care era defect.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă