16.9 C
București
joi, 28 octombrie 2021

Incendiul din Bamboo. Mărturie: În club s-a fumat toată noaptea. S-a fumat palmat, deși ospătarii le spuneau clienților să-și stingă țigările | VIDEO

O tânără care abia ieșise din clubul Bamboo, în flăcări, a povestit jurnaliștilor aflați la fața locului că în club s-a fumat toată noaptea, deși ospătarii le atrăgeau atenția clienților să-și stingă țigările. 

”Am auzit doar atât: a luat foc, ieșiți, ieșiți! S-a fumat toată noaptea în club, deși ospătarii veneau la toți și le spuneau să stingă țigările, dar se fuma palmat, se fuma întors cu spatele, dar se fuma”, a povestit tânăra. 

38 de oameni au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, după ce clubul a luat foc. Dintre aceștia, mai sunt internați trei, iar o femeie este în stare gravă, a precizat secretarul de stat Raed Arafat.

Citește și: BREAKING NEWS. Incendiu in clubul de lux Bamboo București. Clădirea s-a prăbușit. Sunt 38 de răniți, dar o singură femeie este în stare gravă. Linie telefonică specială unde rudele pot afla informații: 021. 206.40.50 | VIDEO

 

 

Ultima oră
Pe aceeași temă