20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialIKEA România a prezentat soluții de depozitare și conservare în piață

IKEA România a prezentat soluții de depozitare și conservare în piață

Fructele și legumele sunt vedetele toamnei. Conservate sub formă de dulcețuri, compoturi sau murate, cele mai bune surse de vitamine își găsesc locul în cămară an de an, înainte de anotimpul rece. Weekend-ul acesta, soluțiile IKEA de conservare și depozitare au ajuns în piața Crângași, unde au fost prezentate vizitatorilor în timp ce își făceau cumpărăturile pentru toamnă.

Rafturile create special pentru cămară, borcanele, caselorele și sticlele au fost aduse în locul de unde cei mai mulți oameni își cumpără fructele și legumele pentru conservare sau ingredientele pentru preparatele de zi cu zi.

Sute de oameni au făcut cunoștință cu soluțiile IKEA sâmbătă și duminică, au văzut noi soluții și inspirație pentru propria locuință și au primit sfaturi pornind de la cumpărăturile făcute.

Depozitarea deschisă înseamnă vizibilitate mai bună, iar produsele necesare sunt la îndemână. Rafturile pentru depozitare sunt ușor de instalat oriunde în casă, iar bucureștenii care locuiesc în apartamente care au și cămară, le pot adapta în funcție de nevoi.

Produsele care au ajuns în piața Crângași sunt:

Etajerele IVAR pot fi combinate în zeci de moduri, pentru a putea încăpea și în cele mai mici cămări, sunt confecționate din lemn masiv netratat, un material natural rezistent ce poate fi vopsit sau ceruit. Polițele reglabile permit modificarea spațiului în funcție de nevoi. 

Borcanele KORKEN (7,99 lei – 14,99 lei) au închidere ermetică pentru păstrarea aromei şi gustului conservelor pentru mai mult timp. Alimentele deshidratate pot fi depozitate de asemenea în borcan pentru a le păstra aroma mai mult timp şi pentru a evita irosirea mâncării.

Un set PRUTA conține 17 caserole (16,99 lei) de diferite dimensiuni, utile pentru orice tip de alimente, de la resturi de mâncare sau porții ce pot fi transportate, până la depozitarea ingredientelor nepreparate. Plasticul transparent te ajută să găsești mai repede alimentele. Caserolele pentru depozitarea mâncării se pot stivui pentru a economisi spaţiu.

Coșurile KNARRA (39,99 lei) sunt multifuncționale și pot fi folosite pentru depozitarea fructelor și legumelor. Confecționate din lemn masiv împletit manual, se potrivesc în orice spațiu.

Borcanul DROPPAR (7,99 – 24,99 lei) este o alternativă elegantă pentru depozitarea alimentelor uscate. Conceput pentru ingrediente de bază – de la cereale, semințe sau condimente, până la orez, făină, paste sau cafea – design-ul minimalist îmbină sticla mată cu porțiunile transparente de la capac și de la bază, care îți permit să vezi ce e în interior.

Masa extensibilă BJURSTA (399 lei) din furnir de Frasin, este potrivită atât pentru sufragerie, cât și pentru bucătărie. Masa are două extensii glisante și o extensie sub blat, pentru o suprafață de lucru practică.

Scaunul TERJE (49,99 lei) din lemn masiv de fag este pliant și economiseşte spaţiul atunci când nu este folosit. În plus, spătarul este prevăzut cu orificiu pentru agăţare.

În magazinul IKEA exită o mulțime de soluții pentru spații mai mari sau mai mici și pentru toate buzunarele, iar depozitarea ocupă un loc important. Tema catalogului IKEA de anul acesta, „Gesturile mici contează”, este legată de momentele mărunte, din jurul bucătăriei, iar mâncarea joacă un rol foarte important.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă