16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHTC pregăteşte un rival pentru Samsung Galaxy S4

HTC pregăteşte un rival pentru Samsung Galaxy S4

 HTC pregăteşte lansarea unui terminal cu ecran mai mare, chiar dacă cel de 4,7 inci  al ultimul telefon lansat, HTC One, este vedeta din 2013.

Noul model va fi, din punct de vedere tehnic, la fel ca actualul HTC One, însă diagonala ecranului va fi cuprinsă undeva între cinci şi şase inci, conform informaţiilor celor de la Pocket-Lint, preluate de playtech.ro.

O astfel de politică a avut şi Samsung, care a lansat Galaxy S4. Dacă aceste zvonuri se vor adeveri, atunci noul HTC One va intra în concurenţă directă cu terminale ca Galaxy S4 sau Xperia Z produs de Sony, ambele cu diagonala display-ului în jurul a 5 inci.

Pe lângă un nou model One cu diagonala mai mare, prin piaţă se zvoneşte şi că HTC lucrează, de asemenea, la o versiune Mini a acestuia, cu nume de cod M4, despre care se spune că va avea diagonala ecranului de 4,3 inci.

Informaţiile despre aceste două posibile modele arată că HTC pare interesat de crearea unei serii One, care să includă modele cu diagonale de dimensiuni diferite.

Citeşte şi: IPhone pierde teren în faţa Samsung şi Motorola, în percepţia americanilor

FOTO. Cum văd artiştii tehnologia la Romanian Design Week. Când laptopul devine muză pentru creaţie

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă