15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHoț, prins de o vânzătoare și luat la bătaie

Hoț, prins de o vânzătoare și luat la bătaie

Un bărbat a fost prins de vânzătoarea unei carmangerii și luat la bătaie, după ce a durat bani din casa de marcat a macazinului. Femeia a reușit să recupereze și o parte din sumă, relatează Mediafax. 

Poliția l-a arestat preventiv pe bărbat, care ar fi furat bani din mai multe magazine din Buzău. 

Potrivit polițiștilor, joi după-amiază, bărbatul a intrat într-o carmangerie din Buzău, cu intenția de a fura bani, scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere din magazin.

Astfel, în imagini se poate observa cum bărbatul, profitând de faptul că vânzătoarea plecase într-o altă încăpere, a deschis casa de marcat, a furat banii, apoi a plecat. La întoarcere, vânzătoarea a observat casa de marcat deschisă și pe bărbat ieșind grăbit din magazin, astfel că a fugit după el.

Ulterior, conform martorilor, femeia l-a prins pe hoț în fața magazinului și a început să-l lovească, reușind să recupereze o parte din banii furați.

Polițiștii au fost sesizați de o adolescentă care se afla în zonă.

“Joi, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Buzău a fost sesizată de către o adolescentă în vârstă de 17 ani că o persoană necunoscută a furat bani dintr-o societate comercială din Buzău. La scurt timp de la sesizarea faptei, cu sprijinul semnalmentelor oferite de persoana vătămată – o buzoiancă de 43 de ani (n.r. – vânzătoarea de la carmangerie), polițiștii l-au prins pe bărbat, în vârstă de 52 de ani. Din cercetări a reieșit că bărbatul, profitând de neatenția angajatei, care se afla într-o altă încăpere a magazinului și lăsase banii neasigurați, a furat 550 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Județene Buzău.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz, prejudiciul fiind recuperat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Bărbatul a fost reținut inițial de polițisti, apoi a fost prezentat instanței care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

De altfel, din cercetări a reieșit că bărbatul a dat și alte spargeri în magazine din Buzău. Astfel, în primăvara acestui an, el a fost înregistrat de camerele de supraveghere dintr-un supermarket, în timp ce fura dintr-o casă de marcat, prejudiciul fiind atunci de 2.000 de lei.

Cele mai citite

Doi urși au ajuns în câteva localități din Harghita

Doi urși au fost văzuți în ultimele 24 de ore în localități din județul Harghita. Autoritățile au informat populația. Echipe mixte au fost trimise...

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă