22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 23 martie

Horoscopul zilei de miercuri, 23 martie

Berbec – se poate spune că este o zi bună , în care reuşiţi să vă faceţi plăcut în rândul unor cercuri selecte. Veţi primi laude din partea unei rude sau un cadou de la o persoană ce vrea să rămână necunoscută. Dacă vreţi să demaraţi o acţiune de amploare, este o zi prost aleasă deoarece invidioşii vor lansa tot felul de informaţii greşite. Puteţi avea probleme cu prietenii mai ales dacă sunt bani la mijloc.

Taur – investiţi timp, răbdare şi multă seriozitate în relaţia pe care o aveţi dar rezultatele pot fi nu tocmai pe placul dumneavoastră. Aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută, în public, din partea partenerului. Şi treburile gospodăreşti aduc tensiune în cuplu. Vă descurcaţi bine în relaţia cu prietenii care vor încerca să dea o mână de ajutor. Nu este cazul să aveţi încredere în străini şi fiţi cu băgare de seamă în călătorii.

Gemeni – nu sunteţi mulţumit de serviciu sau de prestaţia unei rude dar astăzi aveţi parte de popularitate şi aprecieri din partea celor cu care lucraţi, mai ales din partea şefilor cu iniţiativă. Nu este exclus să primiţi şi unele recompense materiale, chiar dacă nu sunt suficiente pentru a redresa situaţia financiară. Visaţi la o călătorie dar o problemă de sănătate vă împiedică să vă realizaţi visul nu vă suprasolicitaţi intelectual!

Rac – dacă aţi fost supărat pe cineva drag, vă va trece supărarea, mai ales dacă un membru al familiei se va simţi bine după o criză neprevăzută. Vă doriţi mai mulţi banii dar copiii sau propriile plăceri vă conduc spre noi cheltuieli. Partenerul vă invită la o petrecere şi vă ia prin surprindere. Este o oportunitate pentru a reaprinde flacăra pasiunii. O întâlnire ce aprinde flacăra iubirii vă poate duce pe alte meleaguri.

Leu – ceva nu este în regulă în casă, sau accesaţi fonduri care nu sunt ale dumneavoastră pentru a demara o afacere sau o investiţie pentru familie. Nu se poate spune că este o situaţie convenabilă. Vă bucuraţi de popularitate şi vă bazaţi pe sprijinul unei persoane feminine dar aveţi discuţii cu partenerul. Cei ce vă iubesc vor încerca să vă încurajeze. Cu toate problemele care apar azi în casă, vă păstraţi optimismul şi umorul în conversaţie.

Fecioara – dacă aţi avut ceva probleme de comunicare cu cei de la serviciu, astăzi se vor amplifica. Nu prea aveţi chef de lucru, de aceea ar trebui să nu vă lansaţi în activităţi obositoare şi riscante. Nu este exclus să apară o delegaţie de serviciu care să vă dea peste cap toate planurile. Copiii sunt neastâmpăraţi dar dacă le daţi sarcini clare, se vor conforma. Vă puteţi baza pe sprijnul partenerului.

Balanţa – ar fi bine dacă v-aţi supraveghea cu atenţie reacţia faţă de pretenţiile copiilor sau a persoanei iubite. Nu este nimic grav dar spre seară pot apărea cheltuieli care vă dau peste cap calculul bugetar. În casă vor avea loc unele schimbări care nu sunt pe placul dumneavoastră şi puteţi intra în conflict cu ceilalţi membrii ai familiei. Veţi găsi resurse pentru rezolvarea problemelor mărunte. Poate primiţi bani de la serviciu.

Scorpion – sunteţi mult prea agitat, vreţi multe dar nu prea aveţi şansa şi nici energia să le realizaţi pe toate. Din cauza indeciziei puteţi pierde o oportunitate legată de casă sau un imobil. Nu este exclus să primiţi sprijinul celor ce vă iubesc pentru rezolvarea problemelor personale. O surpriză neplăcută din partea cuiva din familie este compensată pozitiv de către cineva care vă iubeşte.

Săgetător – este posibil să aveţi parte de o distracţie pe care nu aţi luat-o în calcul, poate în compania partenerului, undeva la o petrecere sau un vernisaj. Poate fi şi o invitaţie din partea unui partener de afaceri la un cocteil. Un coleg sau un vecin vă propune un parteneriat de afaceri păgubos sau vă vorbeşte de rău. Cu cât vreţi să fiţi mai blând în conversaţie, cu atât veţi fi mai bârfit.

Capricorn – un prieten de peste hotare îşi aduce aminte de dvs şi vă face chiar o propunere interesantă, poate un parteneriat de afaceri. Astfel va reuşi să relanseze idei interesante pe care le-aţi abandonat în ultimul timp. Partenerul este mult mai autoritar şi nu va fi de acord cu atitudinea dumneavoastră visătoare şi mai romantică. Prietenii vă pot îndemna la cheltuieli suplimentare.

Vărsător – cu toate că vă face o mare plăcere să cheltuiţi nu veţi rămâne fără bani deoarece veţi găsi surse de finanţare. Cu toate că vă bucuraţi de ceva popularitate, veţi intra în conflict cu persoane feminine importante. Nici cu autorităţile un vă merge prea bine astăzi. Avansaţi încet în carieră dar sigur iar cei ce vă invidiază vă tot pun beţe în roate. Spre seară intraţi în gura bârfitorilor!

Peşti – aveţi prieteni pătimaşi dar vă simţiţi bine în compania lor. Nu este exclus să iniţiaţi o seară de lectură sau cel puţin o întâlnire la un pahar de vorbă unde să dezbateţi probleme interesante, mai ales că nu prea aveţi chef de lucru. Mai rău este că veţi stârni duşmănii sau sunteţi bârfit pentru nişte reuşite intelectuale. Nu aveţi prea multă răbdare în prezentarea punctelor de vedere legate de examene.

 

Cele mai citite

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă