11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 6 septembrie

Horoscopul zilei de marţi, 6 septembrie

Berbec – reuşitele din domeniul carierei vă determină să aveţi iniţiative îndrăzneţe dar prea mult curaj, strică. Aveţi toate şansele să intraţi în conflict cu o persoană feminină orgolioasă şi cu influenţă. Aranjamentele din domeniul bancar sunt profitabile. În casă faceţi câteva schimbări minore care să vă aducă mai mult confort. Dacă vă întorceţi dintr-o călătorie vă puteţi face un nou prieten.

Taur – aveţi o încăpăţânare pozitivă şi căpătaţi un surplus de sensibilitate şi de intuiţie, mai ales în relaţia cu autorităţile sau cu şefii. Vreţi să vă documentaţi, să învăţaţi cât mai multe, să vă distraţi dar toate acestea vă vor afecta în relaţia cu ceilalţi şi vă vor aduce duşmănii nedeclarate. Nu este exclus să visaţi la o călătorie mai lungă pe care aşteptaţi să o faceţi dar situaţia reală vă este împotrivă.

Gemeni – partenerul de viaţă se dovedeşte a fi un bun prieten şi este posibil să vă pregătească o surpriză plăcută, poate o călătorie. De asemenea aveţi oportunităţi de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut sau vă simţiţi iubit şi răsfăţat. Puteţi semna acte importante, parteneriate de afaceri sau asocieri cu persoane puternice, puteţi negocia termenii unui contract dar fiţi atent la clauze şi să nu aveţi încredere în străini.

Rac – Copiii sau persoana iubită vă impulsionează şi vor fi mereu o provocare în Rac – aveţi nevoie de bani şi astăzi va fi destul de uşor să-i obţineţi, mai ales cu ajutorul rudelor sau din împrumuturi. De asemenea aveţi şansa să primiţi un cadou la care nu vă aşteptaţi, poate de la cineva de la serviciu. Comunicaţi defectuos cu partenerul de viaţă, cu cei de afaceri sau cu autorităţile. Este posibilă chiar o ceartă, spre seară.

Leu – părerea celor cu care intraţi în contact este schimbătoare. Unele vă pot propune un parteneriat de afaceri sau vă ajută în treburile gospodăreşti, altele vă pot periclita un examen, un curs de specializare sau poziţia la servicius-ar putea să aveţi parte de oportunităţi de distracţie în compania partenerului. De asemenea aveţi puterea de a schimba părerea unor persoane nonconformiste, cu influenţă, despre dumneavoastră şi calităţile pe care le aveţi.

Fecioara -cineva din grupul de prieteni vă face o vizită. S-ar putea să vă dea un sfat bun într-o problemă de sănătate. Dacă aveţi nevoie de o soluţie la serviciu, o veţi găsi cu ajutorul celor din familie. Apar şi cheltuielile, mai ales taxe şi impozite. Spre seară rataţi o oportunitate de distracţie din cauza unei rude sau a lipsei de bani. La examene sunteţi inspirat, cu toate că nu vă puteţi concentra şi nu vă ridicaţi la adevărata dumneavoastră valoare.

Balanţa – de dimineaţă sunteţi mai vorbăreţ şi simţiţi nevoia să vă destăinuiţi cuiva. Copiii sau persoana iubită sunt cele mai indicate persoane pentru a vă descărca sufletul. Relaţia cu familia nu este perfectă având în vedere conflictele create de partener. Este o zi destul de agitată, cu sarcini noi în casă şi cu multă alergătură pentru rezolvarea problemelor cotidiene. Spre seară dezbateţi cu familia o problemă socio-profesională.

Scorpion – primiţi ceva bani din din colaborări cu firme aflate în altă localitate sau din activităţi care presupun muncă intelectuală sau drepturi de autor. Cu banii primiţi puteţi face unele îmbunătăţiri locuinţei. Astăzi sunteţi inspirat în relaţia cu prietenii dar aveţi tendinţa de a intra în bârfe ce pot aduce necazuri la serviciu. Lucrurile încep să devină tensionate spre seară. Stresul vă poate afecta sănătatea.

Săgetător – sunt posibile veşti neaşteptate de la partenerul de viaţă sau de la cei de afaceri sau chiar o invitaţie la un eveniment deosebit. De asemenea puteţi programa cu succes activităţile cotidiene şi chiar şi pe cele ale unor prieteni. Din nefericire nu prea vă înţelegeţi cu partenerul în ceea ce priveşte treburile casnice şi rezolvarea problemelor de familie. Spre seară aveţi divergenţe cu un prieten din cauza unui împrumut.

Capricorn – încă de dimineaţă partenerul vine cu soluţii mai puţin obişnuite dar cu avantaje nebănuite, mai ales în domeniul financiar. De asemenea va fi o zi norocoasă pentru aranjamente financiare sau pentru recuperarea unor sume de bani. După-amiază intraţi în conflict cu familia, mai ales dacă vreţi să faceţi schimbări radicale în casă. Spre seară stricaţi prietenia cu o persoană mai în vârstă.

Vărsător – un prieten vă facilitează rezolvarea favorabilă a unor probleme personale sau legate de sănătatea dumneavoastră sau a unei persoane cunoscute. Aveţi multe mărunţişuri de rezolvat, mai ales spre seară, şi toate acestea vă împiedică să vă întâlniţi cu persoana iubită sau să vă distraţi. Nu este exclus să vi se ceară bani cu împrumut sau să returnaţi nişte bani care nu erau ai dumneavoastră.

Peşti – sensul pozitiv, mai ales în carieră sau în consevarea bunurilor materiale. Spre seară, dacă vă întâlniţi cu prietenii, veţi avea parte de cheltuieli suplimentare. Nu este exclus ca un partener de afaceri să vă păgubească de nişte bani. O persoană cu influenţă vă poate ajuta să faceţi un aranjament reuşit. După-amiază veţi avea un conflict cu o persoană feminină, pătimaşă.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă