15 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 27 septembrie

Horoscopul zilei de marţi, 27 septembrie

Berbec – vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi veţi avea parte de ea. Cu toate acestea vor apărea şi momente tensionate. Nu este exclus să primiţi o invitaţie tentantă din partea lui/ ei sau cel puţin să vă plimbaţi împreună, să faceţi ceva antrenant. Dacă veţi încerca să-i înţelegeţi pe ceilalţi, să le îndepliniţi o parte din dorinţe, va fi mult mai bine. Relaţia cu unele persoane din casă poate fi tensionată şi plină de neprevăzut.

Taur – aflaţi un secret care vă poate încurca la serviciu sau în semnarea unor acte cu băncile sau aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută din partea cuiva de la serviciu. Nu este exclus să primiţi un cadou la care nu v-aţi gândit. Toate acestea vă indispun şi vă fac să nu vă simţiţi bine. Aveţi grijă de sănătate şi nu neglijaţi simptomele! Partenerul de viaţă este generos, optimist şi foarte atent cu dumneavoastră.

Gemeni – apar taxe noi de plătit, cadouri de cumpărat sau trebuie să returnaţi un împrumut. Încercaţi să găsiţi surse de finanţare la cineva din familie sau în anturajul apropiat. În dragoste sunteţi nemulţumit cu toate că astăzi aveţi parte de multă acţiune şi de schimbări de situaţie. Dacă veţi fi mai deschis în conversaţie veţi avea mai multe de câştigat. Acordaţi multă atenţie situaţiei financiare dar cu cât vă doriţi mai mulţi bani.

Rac – în casă sunteţi activ, plin de energie şi iniţiaţi tot felul de schimbări, spre disperarea partenerului. Nu este exclus să fiţi târât într-un proces sau să aveţi discuţii aprinse cu partenerul. Apar şi raze de soare, adică posibilitatea unei investiţii reuşite în casă sau un cadou. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, cu toată înclinaţia dumneavoastră spre cumpătare tot va trebui să cheltuiţi nişte bani.

Leu – aveţi toate şansele să primiţi o invitaţie pentru o plimbare sau să negociaţi termenii unui contract. Sunteţi mult prea sceptic şi vi se pare că ceilalţi nu vă acordă atenţia cuvenită. Nu este exclusă o altercaţie în mijlocul de transport sau sunteţi protagonistul unei bârfe. În schimb primiţi veşti bune de la prieteni sau de la partenerul de viaţă. Partenerul vă ajută să vă înţelegeţi mai bine şi să comunicaţi cu ceilalţi. Financiar, nu sunteţi prea mulţumit.

Fecioara – sunt posibile fluctuaţii financiare, mai mult în minus decât în plus. Vă aduceţi aminte de taxe şi impozite de care aţi uitat în ultima vreme. Nu este exclus să cheltuiţi pentru un cadou sau să achitaţi taxe de moştenire. Nu trebuie să vă faceţi griji deoarece găsiţi surse de finanţare. Aveţi oportunităţi de distracţie şi o relaţie bună cu prietenii. Vă puneţi bine cu o rudă, facilitându-i rezolvarea unei probleme financiare.

Balanţa – va fi o zi în care vreţi să faceţi impresie bună dar aveţi parte şi de unele nemulţumiri, mai ales în casă. Cu cât lucraţi mai mult la imaginea publică, cu atât veţi avea parte de mai multe surprize şi răsturnări de situaţie. Astăzi se anunţă activităţi la serviciu care pot aduce ceva bani în buzunar dar şi neînţelegeri cu partenerul sau reparaţii în casă. Nu este exclus să încercaţi să vă întâlniţi cu prietenii pentru a uita de necazuri.

Scorpion – sunteţi plin de iniţiativă, cu o bună rezistenţă fizică iar petrecerile şi activităţile sociale vă ajută să vă simţiţi şi mai bine şi să aflaţi multe secrete. Nu toate secretele vor aduce bucurii! Din nefericire la serviciu puteţi avea unele neînţelegeri cu persoanele mai în vârstă sau sunteţi atacat pe la spate. Şi cu sănătatea se impune prudenţă! Prea multă agitaţie, prea mult stres, aduc afecţiuni pe care nu le-aţi luat în calcul.

Săgetător – dacă aţi planificat să petreceţi câteva zile departe de casă veţi descoperi că aţi făcut o alegere bună deoarece vă puteţi întâlni cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de ceva timp. Aveţi dorinţa de a învăţa cât mai multe, cu toate că nu prea aveţi energie fizică astăzi iar prietenii vă îndepărtează de astfel de activităţi. Tot prietenii duc la cheltuieli sau vă strică relaţia pe care o aveţi. Este o zi agitată din punct de vedere a relaţiilor afective.

Capricorn – cu toate că aveţi priză la public nu vă veţi simţi prea bine în aceste zile aglomerate. Poate că sunteţi prea pretenţios, prea independent, prea pătimaş în relaţia cu partenerii şi cu autorităţile. Ar trebui să ţineţi cont de sfaturile unei rude. Dacă sunteţi căsătorit, vă puteţi baza pe partener în activităţile serioase. Şi în situaţia financiară are loc o schimbare, în bine. Aveţi o relaţie tensionată cu şefii.

Vărsător – un drum mai lung sau o veste de departe vă poate aduce în compania unui prieten apropiat. Ar fi mai bine să evitaţi călătoriile lungi, mai ales dacă nu aveţi alături de dumneavoastră partenerul de viaţă. În conversaţii vreţi să deţineţi controlul dar dacă vă băgaţi în secretele altora s-ar putea să nu iasă bine. Drumurile lungi şi suprasolicitarea intelectuală pot duce la probleme de sănătate.

Peşti – nu aveţi stare şi întoarceţi totul pe toate feţele. Îmbinaţi optim iniţiativa cu diplomaţia şi rezultatele vor fi pe măsură, mai puţin în relaţia cu băncile unde se anunţă nemulţumiri. În dragoste, vă simţiţi neglijat. Pregătirile din ultima vreme şi treburile gospodăreşti v-au obosit dar aveţi puterea de a merge înainte. În familie se anunţă surprize şi schimbări ce vă avantajează. Poate primiţi un cadou la care nu v-aţi aşteptat.

Cele mai citite

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă