20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 20 septembrie

Horoscopul zilei de marţi, 20 septembrie

Berbec – comunicaţi mai deficitar cu cei cu care lucraţi dar cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri vă înţelegeţi bine. Vă mai scade supărarea pentru că o să primiţi bani de la serviciu. Multă activitate intelectuală sau multe sarcini mărunte vă afectează sănătatea. Aveţi o viziune modernă asupra lumii şi nu prea acceptaţi ideile învechite ale unor autorităţi. Aveţi relaţii bune cu cei din anturajul apropiat, fraţi şi vecini.

Taur – s-ar putea să primiţi nişte bani de unde nici nu gândiţi sau o primă sau altă recompensă materială ce vi se cuvenea dar care s-a blocat în păienjenişul birocraţiei. În casă puteţi avea probleme cu copiii sau cu persoana iubită . Ieşiţi la plimbare şi în felul acesta mai uitaţi de neînţelegeri. Vă puteţi permite unele plăceri în această perioadă de fluctuaţie financiară aşa că puteţi face şi o călătorie mai lungă.

Gemeni – o surpriză bine plasată vă apropie mai mult de persoana iubită dar poate supăra pe cineva din familie. De asemenea sunteţi stresat de treburile gospodăreşti şi de cheltuieli. Poate găsiţi astăzi o soluţie pentru neînţelegerile cu cei cu care locuiţi sau cu persoana iubită sau vă împăcaţi cu un prieten, spre seară. Încet, încet, deveniţi mai maleabil, mai deschis spre negocieri.

Rac – nu aveţi prea multă încredere în hotărârile celor din familie legate de investiţii dar vă veţi bucura în momentul în care vă vor aduce veşti despre afaceri secrete sau aranjamente. Nu este exclus să primiţi vizita unui prieten sau sprijin pentru rezolvarea unei probleme de familie. Aveţi parte de surprize plăcute în casă. Chiar dacă vă ajută în carieră nu este bine să aveţi încredere absolută în rude.

Leu – primiţi veşti bune de la prieteni, poate ceva legat de afaceri mărunte, de familie sau de rezolvarea unor acte. Sau poate le faceţi o invitaţie la un eveniment deosebit în viitorul apropiat. Nu este exclus să primiţi o cerere în căsătorie. Spre seară puneţi la cale o schimbare secretă legată de statutul social sau de carieră. Partenerul va fi gelos pe succesele dumneavoastră şi vă poate face o scenă în public.

Fecioara – sunt posibile fluctuaţii financiare. Aveţi de făcut unele cumpărături sau trebuie să daţi nişte bani copiilor dar primiţi vestea primirii unei sume de bani drept bonus sau primă. Lucrul acesta mai diminuează nemulţumirile pe care le aveţi în legătură cu afacerile mărunte sau cu familia. Vă nemulţumeşte în continuare lipsa comunicării şi poate o problemă de sănătate ce pare să evolueze spre bine.

Balanţa – partenerul va reuşi, spre seară, să trezească interesul şi curiozitatea în sufletul dumneavoastră cu o propunere pentru o călătorie sau o seară de lectură. S-au poate primiţi propuneri de parteneriat de afaceri care impun mare atenţie! Vă ocupaţi mult de activităţi intelectuale şi încercaţi să obţineţi cât mai mult cu cât mai puţine bătăi de cap. La serviciu sunteţi lăsat în pace dar nu trebuie să neglijaţi duşmanii nedeclaraţi.

Scorpion – aveţi de făcut investiţii în casă şi pentru aceasta cereţi şi primiţi sprijinul necondiţionat al unei persoane care vă apreciază. Nu este exclus să faceţi o redecorare sau să puneţi o casă drept garanţie pentru un împrumut ce se anunţă a fi semnat în termeni avantajoşi pentru dumneavoastră. Dacă nu sunteţi ferm în hotărâri veţi fi condus de alţii. Un prieten poate deveni duşman.

Săgetător – o posibilă călătorie vă poate relaxa sau vă aduce o afacere extraserviciu. De asemenea puteţi deveni mai sociabil, mai apropiat de ceilalţi după ce citiţi ceva interesant care vă merge la suflet. În dragoste sunteţi activ iar copiii vă aduc bucurii dar şi griji suplimentare. Numai cu serviciul sau cu sănătatea puteţi avea ceva greutăţi. Aveţi oportunităţi de distracţie iar spre seară puteţi rezolva şi problemele financiare, dacă le aveţi.

Capricorn – dorinţa de a vă distra sau de a întâlni un prieten vă determină să acceptaţi o călătorie pe care o agreaţi dar care duce la probleme suplimentare la serviciu sau de sănătate. O petrecere v-ar ajuta să vă simţiţi mult mai bine. De asemenea puteţi avea şansa să încheiaţi un parteneriat de afaceri. Poate vă schimbaţi chiar şi statutul social. Spre seară veţi afla o veste bună legată de casă, familie sau rude.

Vărsător – vă ocupaţi mult de problemele personale şi vreţi să ţineţi totul sub control. Nu aveţi prea multă energie dar atenţia de care vă bucuraţi din partea celor dragi vă ajută să vă simţiţi mult mai bine. Cineva de la serviciu vine cu o veste bună şi o propunere pentru o călătorie sau un curs de specializare. Cum era de aşteptat, se vor găsi şi invidioşi care să pună beţe în roate.

Peşti – dacă aţi avut probleme cu duşmanii nedeclaraţi şi cu cei ce vă bârfesc, astăzi se va găsi o persoană influentă care să acţioneze în favoarea dumneavoastră. De asemenea vă sunt favorabile investiţiile în casă şi afacerile mărunte, mai ales dacă veţi şti să păstraţi secretul acţiunilor dumneavoastră. Nu este exclus să aveţi probleme cu un copil sau cu persoana iubită din cauza unui împrumut sau a unui cadou.

Cele mai citite

Prins în timp ce comercializa peste 2 kilograme substanță cristalină 4-MMC

La data de 10 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au decis să...

Atalanta – Leverkusen, în finala Europa League! Nemții continuă seria meciurilor fără înfrângere, după un gol în prelungiri

Finala din acest an a Europa League le va pune față în față pe Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, după rezultatele înregistrate joi seară...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă