16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 12 aprilie

Horoscopul zilei de marţi, 12 aprilie

Berbec – aţi fost prea mult timp în competiţie cu partenerul aşa că sunteţi dispus să ţineţi cont şi de sensibilitatea şi dorinţele lui. După-amiază acceptaţi propunerea cuiva de la serviciu pentru a aplica la un post mai bun sau obţineţi o audienţă la o persoană importantă, cu ajutorul unui prieten. Vă ocupaţi de copii şi de organizarea plăcută a timpului liber.

Taur – astăzi trebuie să se ţină seama de propunerile dumneavoastră, altfel vă veţi susţine cu multă hotărâre punctul de vedere, chiar dacă lucrul acesta duce la invidii şi discuţii aprinse. Ajutat fiind şi de cineva din familie s-ar putea să reuşiţi să organizaţi ceva secret, poate o întâlnire cu persoane dragi din anturajul apropiat. Dorinţa dumneavoastră de a călători poate avea parte de ceva blocaje.

Gemeni – este o zi bună pentru o iniţiativă în afacerile mărunte, pentru organizarea unei întâlniri cu prietenii, chiar dacă se face cu cheltuială şi cu efort fizic. Sunteţi sensibili la stimulii exteriori. Vă treziţi stăpân pe dumneavoastră şi cu moralul ridicat chiar dacă nu aveţi prea multă energie aşa că reuşiţi să faceţi impresie bună pe parcursul zilei şi să deţineţi controlul acţiunilor. Nu neglijaţi sănătatea!

Rac – primiţi bani din prime sau alte premii, din afaceri imobiliare sau faceţi investiţii pentru casă şi familie. Faceţi uz de bunele maniere în relaţia cu rudele, colegii de serviciu sau persoanele influente, astfel încât aveţi surpriza plăcută a unor recompense. Referitor la problemele parteneriale, cele legate de poziţia socială sau carieră, vor fi rezolvate cu greutate şi cu stres. Comunicaţi defectuos cu cei orgolioşi.

Leu – nu prea aveţi chef de vorbă dar când vă întâlniţi cu persoane care vă sunt dragi nu vă mai opriţi. Vă ocupaţi ceva mai mult de casă, de familie, de propria persoană dar gândul vă este şi la problemele de serviciu. De altfel aţi putea realiza ceva ce vă poate propulsa la locul de muncă. Vă stresează o problemă de sănătate sau neânţeţegerile cu um şef. Poate o plimbare în aer liber vă ajută!

Fecioara – aţi devenit mult mai sigur pe capacităţile dumneavoastre intelectuale. Copiii sau persoana iubită vă fac o invitaţie pentru a petrece sărbătorilor pascale undeva, departe de casă. Cu acest prilej puteţi întâlni vechi prieteni sau vă faceţi alţii noi. Frustrările vin din domeniul material din cauza taxelor şi impozitelor. Aveţi neânţelegeri cu cineva din familie sau vi se blochează iniţiativele legate de un împrumut.

Balanţa – descoperiţi compatibilităţi cu un nou prieten şi chiar puneţi ceva la cale pentru viitor. Nu este exclus să aveţi parte de surprize plăcute din partea partenerului sau o propunere pentru un parteneriat de afaceri. Aveţi grijă la bârfele iniţiate de invidioşi! Este o zi în care vi se oferă posibilităţi de distracţie în compania prietenilor şi succes în afacerile mărunte. S-ar putea să apară ceva probleme acasă.

Scorpion – vă aprindeţi repede la serviciu dar energia pe care o aveţi o puteţi consuma constructiv. Veniţi cu tot felul de propuneri de schimbări avntajoase , de proiecte pentru avansarea în carieră şi îmbinaţi treburile gospodăreşti cu cele de la locul de muncă. Vreţi să-i faceţi o surpriză partenerului. Nu este rău, având în vedere că în curând este yiua în care Iepuraşul vine cu cadouri.

Săgetător – comunicarea şi excursiile vor fi cheia succesului în dragoste, mai ales acum când persoana iubită se dovedeşte a fi mai înţelegătoare ca de obicei, mai generoasă şi mai bine dispusă. Doriţi să aveţi parte de o călătorie în compania prietenilor şi a partenerului şi şansele sunt de partea dumneavoastră. Vreţi să vă distraţi şi aveţi suficiente invitaţii şi oportunităţi. Aveţi grijă cum umblaţi cu banii!

Capricorn – aveţi un moment de uitare de sine. Totul e să faceţi abstarcţie de invidioşii care se amestecă în problemele dumneavoastră sau de problemele legate de casă. Sunteţi decis să luaţi lucrurile aşa cum sunt şi să stimulaţi negocierile şi discuţiile pe făgaşul dorit de dumneavoastră. Prietenii şi partenerul de viaţă vă pota ajuta să negociaţi un împrumut avantajos. Cel mai bine vă simţiţi în compania celor dragi, a copiilor sau a persoanei iubite.

Vărsător – aveţi o dilemă de natură financiară. Dorind să obţineţi bani pentru continuarea unei lucrări şi nu ştiţi dacă trebuie să apelaţi la surse secrete de finanţare sau la cineva cu trecere la bancă. Este o zi în care veţi comunica mult mai bine cu partenerul şi în care primiţi veşti bune din parteneriatele de afaceri. Veţi îmbina bine sarcinile de serviciu cu problemele din casă dar nu trebuie să neglijaţi bârfele.

Peşti – păstraţi un secret faţă de partener care poate aduce un avantaj material. Primiţi veşti bune de la serviciu şi puteţi demara proiecte care pot aduce avantaje materiale. Dacă nu, cel puţin primiţi un cadou sau un sprijin financiar secret. Chiar dacă nu prea aveţi răbdare, aveţi o mare dorinţă de afirmare. Primiţi şi veşti mai puţin bune dar pe care le puteţi transforma în ceva profitabil.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă