12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 17-19 iunie

Horoscopul weekendului 17-19 iunie

Berbec – pot apărea unele frustrări în societate dar nu este nimic grav. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi prea independent şi puteţi deranja pe cineva. În acest week-end aveţi toate şansele să vă întâlniţi cu prietenii sau să primiţi nişte bani de la un prieten cu un statut social deosebit. Vă veţi bucura de popularitate dar veţi avea parte şi de ceva ostilităţi. Financiar, vă merge bine şi puteţi primi banii pe care îi aşteptaţi, poate o primă sau altă recompensă materială. La capitolul comunicare sunteţi deficient.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – nu este exclus să plecaţi departe de casă în acest week-end sau să fiţi pe drumul de întoarcere, dacă aţi fost plecat. Iniţiativa vine din partea unui prieten sau a unui coleg de serviciu. Aveţi grijă cu actele de călătorie şi conduceţi cu prudenţă dacă vreţi să nu vi se diminueze suma de bani din buzunar! Nici cu sănătatea s-ar putea să nu staţi prea bine. O persoană influentă vă poate ajuta să faceţi un aranjament reuşit, duminică. Sau poate mergeţi la o petrecere.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – dacă veţi discuta mai des şi deschis cu ceilalţi, veţi evita multe neânţelegeri la serviciu. Cu toate că vă simţiţi cam obosit, aveţi suficientă rezistenţă fizică pentru a duce la bun sfârşit tot ce începeţi. Prea multă agitaţie şi stres afectează sănătatea. În acest week-end nu este exclus să vizitaţi rudele sau să mergeţi la un spectacol. De altfel, aveţi oportunităţi de distracţie iar mintea dumneavoastră funcţionează cum nu se poate mai bine. Duminică nu este exclus să vizitaţi un prieten.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – partenerii de afaceri mai în vârstă vor veni cu pretenţii care crează tensiune în familie sau împiedică rezolvarea problemelor gospodăreşti. Abordaţi cu inteligenţă problemele şi mai ales cu blândeţe şi compasiune. Cei din familie vă vor fi aproape şi vă vor sprijini în rezolvarea unor probleme. Duminică nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit în familie sau cel puţin să invitaţi nişte prieteni acasă. Aveţi grijă, este o duminică cu surprize nu tocmai plăcute în casă sau în societate.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – dacă aveţi probleme de sănătate ar fi mai bine să evitaţi stresul, agitaţia, solicitarea intelectuală şi călătoriile lungi. Dacă sunteţi chemat la serviciu n-ar fi rău să refuzaţi, chiar dacă vă puneţi rău cu şefii! La serviciu veţi trece la acţiune şi veţi reuşi să vă plasaţi acolo unde doriţi, chiar dacă veţi întâmpina şi greutăţi şi răutăţi din partea unora. Cheltuiţi pentru imagine, pentru o petrecere sau pentru copii dar o faceţi cu folos. Duminică veţi sta ceva mai mult cu partenerul.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – cu toate că vă simţiţi cam obosit, încercaţi să păstraţi un echilibru în toate. Dacă aveţi o relaţie stabilă veţi avea iniţiative în petrecerea timpului liber dar veţi respecta şi dorinţa partenerului. Dacă nu, nu este exclus să aveţi o aventură. În acest week-end sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales dacă sunteţi pus pe distracţii, spre nemulţumirea unor rude. Nu este exclus să planificaţi o excursie în compania celor dragi. Citiţi, vă documentaţi, vă relaxaţi.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – puteţi avea sprijin din partea unei persoane influente în legătură cu rezolvarea unor probleme legate de casă sau familie. Tot ce întreprindeţi în casă va fi comentat de partener care este greu de mulţumit. Nu este exclus să primiţi un cadou la care nu v-aţi  aşteptat. Sunteţi imprevizibil şi puteţi avea parte de un eveniment neprevăzut în public. Duminică vă puteţi întâlni cu un prieten venit de departe sau vă distraţi în compania persoanei iubite. Şi copiii sunt sursă de bucurii.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion -cu toate că s-ar putea să revină o afecţiune mai veche, veţi şti să gestionaţi bine evenimentul. Aveţi grijă la stres şi suprasolicitare intelectuală. Cineva de departe vă ajută să organizaţi o surpriză pentru cineva din familie sau faceţi cu succes pe detectivul. Comunicaţia cu străinii sau cu cei cu care lucraţi este defectuoasă. Cu toate că veţi face cheltuieli suplimentare, nu sunteţi foarte stresat de situaţia financiară. Duminică vă simţiţi ceva mai obosit aşa că staţi mai mult pe acasă şi vă odihniţi.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător -vă doriţi mai mulţi bani şi nu vă daţi la o parte din faţa tentaţiilor. Se impune o politică legală. Prietenii îndeamnă spre cheltuieli iar distracţiile pot duce la pierderi şi mai mari. Nu aveţi prea multă energie dar veţi avea iniţiativă şi veţi fi sufletul cercului de prieteni. Comunicaţi bine cu cei din anturajul apropiat şi primiţi veşti bune, poate chiar o invitaţie pentru o plimbare. Comunicarea vă face bine şi aveţi toate şansele să staţi la un pahar de vorbă cu vecinii. În casă sunt posibile evenimente
stresante.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – vă simţiţi bine, cu toate că în acest week-end aveţi nevoie de un moment de respiro. Mai aveţi ceva de reparat prin casă şi discuţii cu familia, mai ales cu partenerul, dar veţi găsi calea de mijloc. Avansarea lentă în carieră vă stresează dar veţi descoperi că aveţi resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit ce aţi  început. Vă ocupaţi cu precădere de propria persoană, de casă şi
familie. Duminică aveţi parte de fluctuaţii financiare, chiar dacă nu vă convine.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător
– nu forţaţi organismul peste limita suportabilă chiar dacă simţiţi că puteţi muta munţii din loc. Va fi un week-end mai agitat, cu aventuri şi întâlniri pasionale, cu plimbări, discuţii, afaceri extraserviciu. Poate veţi colinda şi magazinele pentru a achiziţiona ceva sau numai pentru a prospecta piaţa. Comunicaţi bine cu  partenerul şi luaţi împreună deciziile. Duminică veţi sta ceva maimult acasă şi vă veţi odihni. Primiţi veşti bune de la persoana iubită sau de la copii dar vă stresează taxele.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – dacă au aveţi bani, aveţi noroc în dragoste! Se impune să fiţi calculat cu banii, mai ales că Saturn vă determină să aveţi răbdare şi să administraţi banii cu înţelepciune iar Uranus să abordaţi metode neortodoxe . Prietenii vă îndeamnă spre cheltuieli suplimentare. Cu toate că nu staţi pe roze în ceea ce priveşte contul din bancă, veţi avea sprijin material din partea celorlalţi membrii ai familiei. În acest week-end vă ocupaţi mai mult de prieteni şi de afaceri secrete.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă