21.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoria Tecău și Simona Halep, din nou împreună, la dublu-mixt, într-o competiție...

Horia Tecău și Simona Halep, din nou împreună, la dublu-mixt, într-o competiție majoră, la ROLAND GAROS

Tenismanul Horia Tecău, prezent la București în aceste zile pentru partidele din cadrul Turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, a confirmat, într-o declarație pentru Radio România, că va reveni să joace în curând alături de Simona Halep, într-un turneu de Grand Slam.

Horia Tecău și Simona Halep vor juca în proba de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Informația a fost confirmată chiar de Horia care a spus că orice meci impreună cu Halep este o nouă experiență. 

Tecău a vorbit și de persectiva apropiată, iar, la Roland Garros, Tecău a susținut că nu o să participe ca și când ar fi un simplu antrenament, în condițiile în care experiența de până acum cu Halep nu este una vastă, cei doi având doar doua meciuri împreună. 

Pentru Horia Tecău, în program anul acesta sunt și JO de la Rio ca un obiectiv foarte important, principalul pentru acest sezon. Tecau nu s-a ferit să vorbească despre  dorința sa de a juca câteva  turnee premergătoare cu Florin Mergea. Partenerii lui Tecău și Mergea deja joacă împreună, în această perioadă.

În același timp, Tecău crede că există șanse serioase chiar la medalia de aur pentru acest an la JO. Cuplul Tecău-Mergea are o întreagă echipă alături totul pentru a-și atinge obiectivul la vară.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfășura în perioada 5-21 august 2016.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă