11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHalep coboară în ierarhia WTA

Halep coboară în ierarhia WTA

Sportiva constănţeană nu a reuşit să facă mare lucru la al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros. Simona Halep a cedat încă din runda inaugurală a competiţiei de la Paris. Jucătoarea de tenis antrenată de Firicel Tomai nu a reuşit să obţină decât câteva puncte WTA şi astfel a coborât în ierarhia jucătoarelor profesioniste.

După ce acum două săptămâni reuşea să urce pe cea mai înaltă poziţie din carieră, locul 37, Halep a coborât trei locuri, iar acum se află pe 40.

Eliminarea prematură de la Roland Garros i-a prilejuit constănţencei o mică vacanţă. Ea a revenit la Constanţa, unde s-a odihnit uitându-se la meciurile Mamaia Junior’s Cup, întrecere pe care şi ea a câştigat-o în vremea junioratului. Simona a desconspirat şi planurile pentru viitor.

„În primă instanţă, voi participa la turneul de la S-hertogenbosch, din Olanda. Va fi primul turneu pe iarbă de anul acesta şi totodată o pregătire pentru următorul turneu la care voi participa, cel de la Wimbledon”, a spus Simona Halep.

Turneul de la S-hertogenbosch, Unicef Open, se desfăşoară în perioada 17-23 iunie, pe iarbă, şi este dotat cu premii totale în valoare de 220 de mii de dolari. Imediat după încheierea turneului olandez, constănţeanca va merge în Marea Britanie, unde, pe 25 iunie, începe al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Wimbledon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă