14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHalba Dubstein cu boxe integrate

Halba Dubstein cu boxe integrate

Stând lângă un foc de tabără şi bând bere, lui Jansen White din Toronto i-a venit o idee: ce-ar fi dacă halba ar avea şi boxe integrate? Şi aşa s-a născut primul produs al companiei proaspăt formate Dubgear. După doi ani şi 20 de prototipuri, Dubstein e acum gata de producţie.

Corpul halbei Dubstein este anti-vărsare, dar nu şi total impermeabil şi găzduieşte o pereche de difuzoare din neodim de 3W şi 40 mm, un amplificator Clasa D şi un DAC de 24 de biţi.

"Boxele merg tare, în teste am ajuns la 100 dB, dar sunetul e echilibrat", a spus designerul principal Jonathan Loudon.

Acest prototip foloseşte electronice făcute pe comandă, dar varianta de producţie va avea componente de la o altă firmă care vor fi integrate pentru a balansa înalta calitate cu preţuri de producţie de masă.

Tehnologia bluetooth 4.0 este folosită pentru a transmite melodii wireless de la un dispozitiv pereche de la o distanţă de până la 10 m. Halba Dubstein va ţine minte ultimul dispozitiv folosit şi îl va căuta automat atunci când este pornită.

Există un control pe toartă pentru volum, playback şi de răspuns la apel şi un microfon care poate transforma halba în speakerphone, toate putând fi controlate cu degetul mare. Aceasta are o baterie reîncărcabilă de litiu-ion-polimer care îi oferă o autonomie de până la opt ore.

Halba vine la pachet cu un recipient, care poate fi băgat în maşina de spălat vase, care se pune în corpul propriu-zis şi poate ţine până la 395 ml de lichid cald sau rece.

"Aceast recipient are un singur perete, asemănător oricărui suport de cafea, iar unitatea de bază în care sunt boxele are pereţi dubli. Deci dacă folosiţi recipientul aveţi protecţie tripă. Dacă îl scoateţi şi puneţi o sticlă atunci aveţi protecţie dublă" a spus White.

Combinaţia de alcool şi muzică este pregătită să iasă pe piaţă, dar are nevoie de fonduri pentru producţie, aşa că îşi încearcă norocul pe Kickstarter, cei care fac donaţii pot primi halba pentru 150 de dolari.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...
Ultima oră
Pe aceeași temă