11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialGigi Chiru - demisia de onoare?

Gigi Chiru – demisia de onoare?

Trecerea lui Gigi Chiru pe „linie moartă”, în chestiuni decizionale, vezi tărăboiul generat de schimbările impuse în fruntea IJC, vorbeşte de la sine despre căderea în gol a liderului PDL Constanţa.

Dacă, până acum, aveam unele reţineri în privinţa soartei sale politice,  după debarcarea  din fruntea IJC, nu mai am nici o îndoială că prezenţa sa în fruntea organizaţiei judeţene este mai mult decât vremelnică. E limpede ca bună ziua că prezenţa sa în fruntea PDL Constanţa nu este agreată de zeii de la Bucureşti, dacă nu cumva chiar de Zeus în persoană. Domnul Chiru ar fi trebuit să priceapă din capul locului acest lucru.

A avut destule semnale în acest sens. De câte ori s-a aflat în vizită pe litoral, Elena Udrea, care are un cuvânt de spus în ce priveşte soarta PDL Constanţa, l-a ignorat! Nu au interesat-o nici măcar datele acumulate de domnia sa în calitate de şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii! Mai ales că domnul Chiru pusese gând rău tuturor construcţiilor ridicate ilegal pe plajele de pe litoral! Se pare că această iniţiativă nu a încântat-o prea mult pe şefa Turismului.

E drept, domnul Chiru nu a excelat prea mult nici în plan politic, dovadă faptul că de la alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene PDL Constanţa bate pasul pe loc. Liderul pedeliştilor constănţeni a mai comis o greşeală. Fără a cere voie de la împărăţie, s-a lansat de unul singur într-o veritabilă campanie electorală, anunţându-şi candidatura la Primăria Constanţa.

Un subiect extrem de sensibil, în condiţiile în care unii mahări din PDL nu se arată deloc deranjaţi de actuala configuraţie a administraţiei locale! Numirea noului şef de la Construcţii, peste capul şi voinţa domnului Chiru, în persoana unui „intrus” de la Galaţi, reprezintă un afront greu de digerat. Noua manevră are darul de a-l pune pe Chiru într-o postură mai mult decât delicată. Cum porţile i s-au închis peste tot, nu-i mai rămâne decât demisia de onoare…  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă