25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali l-a înjurat în direct la tv pe Porumboiu

Gigi Becali l-a înjurat în direct la tv pe Porumboiu

Totul a început de la o discuţie despre anularea amicalului dintre Steaua şi Real Madrid. Întrebat dacă a fost contactat de Steaua pentru a amâna meciul de campionat pentru ca roş-albaştrii să joace cu Real Madrid, Porumboiu a declarat că nu a discutat cu nimeni despre acest subiect, potrivit Realitatea.net.

 

“Nu ne-a întrebat nimeni nimic, măcar aşa din bun-simţ. Nu am avut nici măcar un punct de vedere. Să nu se spună că din cauza noastră nu s-a jucat Steaua – Real Madrid. Un joc cu Real e un joc cu Real, chiar dacă e amical. Nu am ce să spun despre tema asta, am faţă de prost să-mi dau cu părerea dacă aş fi acceptat sau nu când pe mine nu m-a întrebat nimeni?”, a spus Porumboiu la GSP TV.

Deşi era o declaraţie diplomat, i-a stârnit o reacţie necontrolată a lui Gigi Becali. Patronul Stelei a intervenit prin telefon şi l-a înjurat pe Adrian Porumboiu.

“Domnul Porumboiu îşi cam dă cu părerea. Nici n-am discutat despre o amânare şi el vorbeşte de respect. Dă-te-n ***** mă-tii de zdreanţă.”, a urlat Becali.

Porumboiu , care iniţial nu a auzit spusele şefului din Ghencea, a replicat. “Eu nu am înţeles ce a spus Becali, dar nu accept să fiu jignit. O fi şi Maradona acum, e şi Maica Tereza, e şi Maradona”.

Cele mai citite

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă