16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialGEMENI 27 ianuarie - 3 februarie

GEMENI 27 ianuarie – 3 februarie

In acest weekend tocmai pentru ca dvs. Gemenii sunteti persoane cu care se poate comunica usor, va este la indemana sa va exprimati sentimentele si dorintele, desi nu toate se pot indeplini daca tineti cont de vremea de afara. Desi nu sunteti admiratorii frigului, va ajutati copiii sau nepotii sa se joace sau sa faca primul om de zapada in 2012. De ce? Fiindca acum este materia prima si ei va cer sa va jucati cu ei indiferent cum este vremea sau daca aveti rabdare ori nu.

Veti abandona totusi repede joaca, nu va prea sta in fire si daca nu gasiti vreun prieten cu care sa va petreceti altfel timpul, va veti aseza undeva la caldurica, unde va veti simti excelent, mai ales ca de odihna aveti nevoie. Inceputul de saptamana este plin de oportunitati pentru cei care acum invata ceva sau incearca sa reia legatura cu scoala intr-o forma sau alta.

Cei care merg la seviciu, si scot un ban cu greu, vor avea surpriza sa vada ca nu o mai fac cu acelasi plictis si lipsa de interes. Fie ca nu li se mai permite, sau chiar devin interesati de ceea ce fac. Si apoi un Geaman, daca are un interes, sa vedeti cum schimba mersul lucrurilor. Pe miercuri, joi sunteti antrenati intr-o activitate care cade, la ordin, evident, doar pe umerii dvs., asa ca singuri va veti pune pe treaba bombanind. Veti asuda o scurta perioada poate, aveti si ceva insomnii, dar veti rezolva totul mai bine decat va asteptati.

Totusi, pentru ca lucrati de unul singur, va poate bate gandul sa faceti unele mici ilegalitati, asa ca sa va fie mai usor, sau, cum s-ar zice, sa va iasa si dvs. personal un mic gheseft. Atentie la aceasta inclinatie, pentru ca nu aveti mult de castigat, dar riscul de a fi prins este destul de mare si nu merita pentru o mica gainarie.

In familie treburile sunt cam tulburi, se pare ca pot aparea unele conflicte, nu cu dvs. personal, dar dvs. va trebui sa le aplanati, ceea ce nu va convine de loc. Poate daca ati plusa ceva bani, eventual o mica sponsorizare, lucrurile se vor limpezi mai repede decat credeti. Referitor la sanatate – trebuie sa fiti atenti la cineva din familie, iar banii vor veni de data aceasta.

Cele mai citite

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...
Ultima oră
Pe aceeași temă