21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFrumuseţea feminină, la apogeu la 28 de ani. Vezi ce părere au...

Frumuseţea feminină, la apogeu la 28 de ani. Vezi ce părere au bărbaţii despre blonde

Revista de modă “Allure” a strâns 2000 de oameni, bărbaţi şi femei, pe care i-a întrebat ce cred că înseamnă frumuseţea astăzi. Află care sunt concluziile citind mai departe.

Prima întrebare adresată participanţilor la sondaj a fost ce părere au despre formele feminine. 73% din femei consideră că un trup voluptuos este mai la modă astăzi decât în ultimii 10 ani. Cu toate acestea, 85% din doamne şi domnişoare au declarat că ar vrea să aibă şoldurile mai înguste.

 93% din participante consideră că presiunea de a rămâne tinere este mai mare astăzi decât a fost în trecut. Pentru ele, ideea că vor îmbătrâni este foarte înfricoşătoare.

 Femeile de culoare sunt de trei ori mai încrezătoare în puterea lor de seducţie decât caucazienele sau asiaticele.

 Bărbaţii consideră că femeile sunt cel mai frumoase în jurul vârstei de 28 de ani. Într-un studiu similar făcut de specialiştii de la “Allure” în anul 1991, bărbaţii considerau că vârstă la care frumuseţea femeii atinge apogeul este 31 de ani.

35% din participanţii la studiu, bărbaţi şi femei, au declarat că partea corpului pe care ar vrea să o schimbe cu orice preţ este abdomenul.

86% din bărbaţi au spus că ar vrea să aibă o greutate mai mică. Acelaşi lucru l-au declarat şi femeile în proporţie de 97%.

 Citeşte mai departe pe modista.ro ce părere au bărbaţii despre blonde.

 

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă