11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFratele unuia dintre liderii grupării "Sportivilor", înjunghiat

Fratele unuia dintre liderii grupării “Sportivilor”, înjunghiat

Fratele mai mic al unuia dintre liderii grupării “Sportivilor” Mircea Băluş, alias Mircea Nebunu, a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marţi, fiind internat în stare gravă, informează surse din Poliţie, potrivit Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, Vasile Băluş, zis Sile, fratele mai mic al lui Mircea Nebunu, ar fi băut, luni noapte, într-un local de pe Şoseaua Olteniţei, din sectorul 4 Bucureşti, împreună cu un cunoscut de-al său.

La un moment dat, Băluş ar fi început să-şi batjocorească tovarăşul de pahar, care, decis să se răzbune, s-a dus până la maşină, de unde a revenit înarmat cu un cuţit.

După ce l-a înjunghiat în spate pe Sile Băluş – fratele lui Mircea Nebunu (arestat în 31 iulie 2012, într-un caz de violenţă, şantaj şi înşelăciune-n.r.) -, autorul a fugit şi s-a predat la poliţie.

Grav rănit, Vasile Băluş a fost luat cu ambulanţa şi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost operat de urgenţă, fiindu-i extirpată şi splina.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Gruparea “Sportivilor”, o pseudo-brigadă de control a Capitalei, a fost iniţiată de persoane care s-au aflat în anturajul reţelei infracţionale conduse de fraţii Ion şi Vasile Balint, aşa numitul clan al Cămătarilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă