16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialFOTO+ VIDEO. Sezonul șase al emisiunii „Vocea României”, câștigat de o adolescentă...

FOTO+ VIDEO. Sezonul șase al emisiunii „Vocea României”, câștigat de o adolescentă din echipa lui Tudor Chirilă

Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat, vineri seara, al șaselea sezon al emisiunii „Vocea României” şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Potrivit News.ro, Teodora Buciu este elevă la Liceul „Nicolae Tonitza” din Bucureşti, la secţia de Filologie. După anunțarea câștigătorului, ea a declarat că se simte foarte fericită.

„Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire”, a spus Teodora Buciu.

Este pentru al treilea an consecutiv când Tudor Chirilă reuşeşte să aducă în echipa sa marele trofeu. Chiar dacă cei doi au avut şi divergenţe în timpul competiţiei, Chirilă a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus în evidenţă calităţile vocale.

Teodora Buciu este originară din Bucureşti. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani şi a luat lecţii de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reuşind să câştige premii. De un an, îmbină teatrul cu canto şi îşi doreşte să studieze musical-ul la Londra. S-a înscris la „Vocea României” hotărâtă să-şi demonstreze calităţile vocale şi să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

În etapa confruntărilor a cântat piesa „Don’t rain on my parade” şi l-a convins încă o dată pe Tudor Chirilă să mizeze pe ea, iar în runda knockout-urilor, ea a interpretat inventiv melodia „Bang, bang”, reuşind să primească aprecierea tuturor antrenorilor. În primele două show-uri live a cântat aria „Lascia ch’io pianga” şi melodia „Creep”, iar telespectatorii au votat-o în număr mare şi au trimis-o de fiecare dată mai departe în competiţie.

În finală, Teodora Buciu a prezentat trei momente. Singură, a cântat melodia „Cry baby”, iar împreună cu Tudor Chirilă a interpretat piesa „Zmeul”. Ultima melodie interpretată pe scenă de câştigătoarea sezonului şase al show-ului „Vocea României” a fost „Who wants to live forever”, alături de Tiberiu Albu.

 

Cele mai citite

Asociaţia Energia Inteligentă: Furtuna geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice

O furtună geomagnetică sau solară poate avea consecinţe dezastruoase pentru reţelele electrice sau chiar pentru comunităţile care s-ar baza exclusiv pe energie electrică, arată...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Ce este o stație de acumulator portabil și cum o poți folosi

Dacă ești pasionat de camping sau excursii în natură, cu siguranță vei considera achiziția unei stații de acumulator portabil o adevărată investiție. Chiar și...
Ultima oră
Pe aceeași temă