21.9 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialFOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea marți la TV

FOTO + VIDEO. Recomandări: Ce filme puteți vedea marți la TV

Drama „Domnul Holmes”, filmele de acțiune „Colateral” și „Hitman”, dar și comedia „O fată frumoasă” sunt printre filmele pe care le puteți vedea, marți seara, pe posturile TV din România.

1. Dl. Holmes/Mr. Holmes (2015)

Regia: Bill Condon
Cu: Laura Linney, Ian McKellen, Hattie Morahan, Colin Starkey
Gen film: Crimă, Dramă, Mister
Durata: 103 minute

Filmul spune povestea unui Sherlock Holmes bătrân, care suferă de demență. El încearcă să își amintească ultimul caz rezolvat, dar și o femeie misterioasă, a cărei amintiri îl bântuie. El se împrietenește cu un fan, tânărul fiu al majordomului său, care și-ar dori ca domnul Holmes să lucreze din nou.

Filmul va fi difuzat pe postul Cinemax, începând cu ora 19.15.

 

2. Colateral/Collateral (2004)

Regia: Michael Mann
Cu: Tom Cruise, Jamie Foxx
Gen film: Acţiune, Dramă, Thriller
Durata: 120 minute

Când un cartel de droguri află că se află în situația de a fi adus în fața unui complet de judecată, Vincent, un criminal plănuiește o operațiune de identificare și ucidere a martorilor principali. Astfel, un șofer de taxi devine, pentru o noapte, ostaticul lui Vincent. El încearcă să găsească o metodă prin care să își salveze pielea, dar și pe ultima victimă.

Filmul va fi difuzat pe postul Digi Film, începând cu ora 22.10.

3. Hitman (2007)

Regia: Xavier Gens
Cu: Olga Kurylenko, Timothy Olyphant
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 100 minute

Agentul 47 este angajat de un grup cunoscut drept „Organizația” să pună la cale o conspirație politică, care îi aruncă pe urme agenți ai Interpolului, cât și armata rusă.

Filmul va fi difuzat pe postul Pro Tv, începând cu ora 21.30.

4. O fată frumoasă/Dove la trovi una come me? (2011)

Regia: Giorgio Capitani
Cu: Gabriella Pession
Gen film: Comedie
Durata: 100 minute

Sonia este o tânără care visează să devină jurnalistă. După ce este confundată cu o escortă, de un om de afaceri influent, ea începe să descopere lucruri neașteptate.

Filmul va fi difuzat pe postul AXN White, începând cu ora 21.00.

5. Dragostea unui președinte american/The American President (1995)

Regia: Rob Reiner
Cu: Michael Douglas
Gen film: Comedie
Durata: 114 minute

Filmul adresează o întrebare: cum se descurcă un bărbat văduv, lider al unei lumi întregi libere, cu multele și importantele obligații față de țara, cu nevoile obișnuite de om și, pe deasupra și cu încercările zilnice de a cuceri o femeie?  Președintele Andrew Shepherd se îndrăgostește, în mod neașteptat, de Sydney Wade, o tânără reprezentantă a grupărilor ecologiste care urmărește să impună parlamentărilor ideile și argumentele ei politice.

Filmul va fi difuzat pe postul TV1000, începând cu ora 21.30.

Totodată, pe posturile TV din România mai puteți vedea, marți seara, și filmele: „Hamill”(2010) – Filmbox Premium, începând cu ora 19.15, „Sărutul dulce al răzbunării/ The Long Kiss Goodnight”  (1996) – Antena 1, începând cu ora 20.30, „Batman se întoarce/Batman Returns” (1992) – TNT, începând cu ora 19.35, „Instinct fatal/Fatal Instinct” (1993) – AMC,  începând cu ora 19.40, „Societatea secretă III/The Skulls III” (2004) – Paramount Channel 22.00, „Casa Versace/House of Versace” (2013) – HBO, începând cu ora 22.30, 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă