15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: "Tricolorii" au inaugurat Naţional Arena

FOTO: “Tricolorii” au inaugurat Naţional Arena

Elevii lui Victor Piţurcă au fost impresionaţi de noul stadion, fiind mai tot timpul cu ochii pe sus, la primul antrenament pe Naţional Arena.

La şedinţa de pregătire, au fost prezenţi 24 de fotbalişti din lotul convocat pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa, din preliminariile Campionatului European din 2012.

Singurul jucător care nu s-a antrenat a fost fundaşul celor de la Lazio, Ştefan Radu, din cauza unor probleme la genunchi.

În primele 15 minute ale antrenamentului selecţionerul Victor Piţurcă a fost foarte activ: a dat indicaţii jucătorilor, a jonglat cu o minge la marginea terenului şi s-a întreţinut cu secunzii săi.

La antrenamentul oficial au mai asistat preşedintele FRF, Mircea Sandu, secundul naţionalei, Dan Apolzan, şi reprezentanţii clubului FC Steaua, Valeriu Argăseală şi Teia Sponte.

Stadionul va fi inaugurat oficial pe 6 septembrie, în partida cu Franţa, meci din preliminariile Campionatului European din 2012.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă