14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Piloții din Formula 1 în 2015. Echipele finale, înainte de startul...

FOTO Piloții din Formula 1 în 2015. Echipele finale, înainte de startul noului sezon

Campionatul mondial de Formula 1 se anunță unul foarte intens în sezonul 2015. Supremația celor de la Mercedes este puternic amenințată de echipele concurente, în timp ce Fernando Alonso își anunță relansarea carierei la noua sa echipă.

Vezi în galeria foto de mai sus imagini cu vedetele Marelui Circ în 2015 și echipele la care vor evolua

Anul 2014 a fost unul captivant doar în lupta pentru titlu la piloți, cu toate că principalii combatanți, Lewis Hamilton și Nico Rosberg, au fost de la aceeași echipă, Mercedes-AMG, care a dominat radical la constructori. 

Cele mai importante mutări înaintea noului sezon le reprezintă trecerea lui Fernando Alonso de la Ferrari la McLaren și mai ales reluarea parteneriatului McLaren-Honda. Astfel cei de la McLaren schimbă motoarele Mercedes cu cele ale Honda.

Campionul Mondial Lewis Hamilton, care în 2014 a ridicat deasupra capului al doilea titlu din cariera sa, va rămâne la Mercedes și în sezonul următor.

Marele Circ și-a extins circuitul, în 2014, cu Marele Premiu al Rusiei, în încercarea de a atrage cât mai mulți telespectatori din Estul Europei, asta în condițiile în care audiențele campionatului F1 au scăzut în ultimii ani.

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....
Ultima oră
Pe aceeași temă